A.Coşar Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2014 2013 Temmuz çıkışlı aracımın sağ arka kapı fitilinde(hani o içi boş olan kauçuk kısım) yırtılma meydana geldi. Servis fotoğraf çekip kayıt açtı ancak merkezden red cevabı geldi. Aynı yırtık bagaj fitilinde de oldu. Bu sorunu yaşayan var mı? Kimi döveceğiz bu durumda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Konular mevcut.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin U. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Benim geçen sene ön kapılarda olmuştu serviste değiştirdiler, sorun olmamıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 valla benim araçtada olmuştu ama benimki yırtılma değilde yerinden çıkmıştı servis sonra yerine oturtmuştu..Ama forumda garantiden falan değiştirenlerde var diye hatırlıyorum ..Bu durumda ford da kapı fitili üretenleri dövebilirsiniz eğer servis garantiden değişim yapmıyorsa da servistekileri dövebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
A.Coşar
2013 Temmuz çıkışlı aracımın sağ arka kapı fitilinde(hani o içi boş olan kauçuk kısım) yırtılma meydana geldi.
Servis fotoğraf çekip kayıt açtı ancak merkezden red cevabı geldi.
Aynı yırtık bagaj fitilinde de oldu.
Bu sorunu yaşayan var mı?
Kimi döveceğiz bu durumda?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap