Burak M. Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2014 Ford focus trend x te usb girişi ve aux varmı usb girişi varsa nerede ve aux varsa nasıl kullanılır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Arkadaşlar bu kadar neden uzadı ben anlamadım. Donanım listesi burada var bi bakın bakalım AUX YOK, USB STANDART. Eskiden ne vardı ne yoktu olayı gereksiz uzamış. AUX-IN sadece Titanium ve üzeri ayrıca Sony ile gelmektedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Ford focus trend x te usb girişi ve aux varmı usb girişi varsa nerede ve aux varsa nasıl kullanılır Arabanın kitapçığı var mı dostum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak M. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Arabanın kitapçığı var mı dostum? Kitapçık yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 2012 ilk iki çeyrek modeliyse torpidoda eğer son iki çeyrek modeli ise bardaklıkların arkasına doğru olan gözde.. Buralarda yoksa yoktur. Aux girişi ise telefonun falan sesini hoparlörden duymanızı sağlar. Yani aracın hoparlorünü kullanırsınız diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak M. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Çok teşekkürler bu arada araç 2012 kasım da alındı yani bardakların arkasına doğru olan gözde değil mi ? Aux araçta bulunuyor ama girişi nerede asıl konu da bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Söylenen iki yerden birinde olması lazım, model tarihi ise bardaklıkların orayı işaret ediyor, yoksa maalesef yoktur.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Çok teşekkürler bu arada araç 2012 kasım da alındı yani bardakların arkasına doğru olan gözde değil mi ? Aux araçta bulunuyor ama girişi nerede asıl konu da bu arkadaş yazmış işte nerde olduğunu ya torpido da ya da bardaklıkların orda diye .aux +usb ikiside yan yana girişi sizin araç trend x miş o zaman bardaklıkların ordadır trend x sonradan çıktı zaten .ilk gelenlerde torpido da idi sonra kol dayama ile bardaklıkların oraya aldılar.trend x de sonradan eklenen donanım olduğu için bardaklıkların ordadır aux +usb ..trend x donanımı çıktığında aux ve usb yi bardaklıkların oraya almışlardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak M. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Tamam teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak M. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Ya araca baktım heryerini karıştırdım girişi bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 bu AUX nedir farklı bişey mi bizde sadece usb girişi var araç style 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 bu AUX nedir farklı bişey mi bizde sadece usb girişi var araç style 2013 aux cep telefonu mp3 çalar falan bağlamak için usb girişi ile yan yana bulunuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 aux cep telefonu mp3 çalar falan bağlamak için usb girişi ile yan yana bulunuyor yani kulaklıkların ucundaki telefona takılan şey gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Trend de yok. Demekki trend x tede yok aux. Böyle bir genelleme yapıyım dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 yani kulaklıkların ucundaki telefona takılan şey gibi aynen , kulaklıktan nasıl müzik dinliyorsanız aynı şekilde aux kablosu ile telefon veya mp3 çaları araca bağlayıp arabada mp3 çalarınız veya telefonunuzdaki müzikleri dinleyebiliyorsunuz .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 style modeline koymamışlar aslında büyük eksiklik. usb portundan telefonu bağlama ihtimalimde yok sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Burak M.
Ford focus trend x te usb girişi ve aux varmı usb girişi varsa nerede ve aux varsa nasıl kullanılır
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
6
4
Popular Days
Şbt 4
17
Şbt 5
8
Şbt 11
8
Şbt 6
4
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 7 posts
çağlar çetinkaya 6 posts
Burak M. 6 posts
ömer akman 4 posts
Popular Days
Şbt 4 2014
17 posts
Şbt 5 2014
8 posts
Şbt 11 2014
8 posts
Şbt 6 2014
4 posts
Popular Posts
çağlar çetinkaya
arkadaş yazmış işte nerde olduğunu ya torpido da ya da bardaklıkların orda diye .aux +usb ikiside yan yana girişi sizin araç trend x miş o zaman bardaklıkların ordadır trend x sonradan çıktı zaten .il
çağlar çetinkaya
aynen , kulaklıktan nasıl müzik dinliyorsanız aynı şekilde aux kablosu ile telefon veya mp3 çaları araca bağlayıp arabada mp3 çalarınız veya telefonunuzdaki müzikleri dinleyebiliyorsunuz ..
çağlar çetinkaya
aux+usb tüm focus 3 lerde standart ama yeni gelen 2013 lerde yoksa aux bilemem.2011-ve 2012 lerde var aux
Bu soruda 41 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap