Burak M. Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2014 Ford focus trend x te usb girişi ve aux varmı usb girişi varsa nerede ve aux varsa nasıl kullanılır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 style modeline koymamışlar aslında büyük eksiklik. usb portundan telefonu bağlama ihtimalimde yok sanırım aux+usb tüm focus 3 lerde standart ama yeni gelen 2013 lerde yoksa aux bilemem.2011-ve 2012 lerde var aux 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 araç 2013 6. ay alındı ama AUX yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 araç 2013 6. ay alındı ama AUX yok usb nin yanına baktınız mı yok mu orda telefondaki kulaklık girişi gibi bir giriş..Valla yoksa bilmiyorum belki son gelen focuslar farklı gelmiştir ama 2014 son broşürde titanyum da usb aux falan diye bi açıklama falan var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 (düzenlendi) aux+usb tüm focus 3 lerde standart ama yeni gelen 2013 lerde yoksa aux bilemem.2011-ve 2012 lerde var aux 2012 model focus 3 te aux yok hocam Edit:Araç trend Şubat 4, 2014 Zahid U. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 2012 model focus 3 te aux yok hocam Edit:Araç trend o zaman trendlerde mi yok bu aux ..usb var da aux nıye yokmuş onu anlamadım ..Titanyumlarda var ama trendlerde mi yok ki aux ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 (düzenlendi) o zaman trendlerde mi yok bu aux ..usb var da aux nıye yokmuş onu anlamadım ..Titanyumlarda var ama trendlerde mi yok ki aux ? Demek ki öyle hocam Şubat 5, 2014 Zahid U. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Focus 3'ü bilmem ama 2.5 trend x te var, en azından benimkin de var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 2013 Trend X aux girişi yok usb koymuşsun onuda koy işte . Titanium altı modeller pek adamdan sayılmıyor şu Ford'da sanki neyse konu dışına kaymayalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Benim aracım 2012 trend torpidoda usb girişi var aux yok. Herhalde imalatta ellerinin altına ne gelirse onu takıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 AUX-IN sadece Titanium ve üzeri ayrıca Sony ile gelmektedir. bunu anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 bunu anlamadım. Cümleye takılma uşağım ikisi de içerir demek istedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 AUX-IN sadece Titanium ve üzeri ayrıca Sony ile gelmektedir. 2 yıldır yokluğundan haberim yok benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 2 yıldır yokluğundan haberim yok benim Aslında çok iyi iş çıkartmıyor aux'ler , kaliteli çıkış (kaynak) ve kablo ile iyiler gerisi tırt. USB ve BT iyi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 (düzenlendi) Aslında çok iyi iş çıkartmıyor aux'ler , kaliteli çıkış (kaynak) ve kablo ile iyiler gerisi tırt. USB ve BT iyi. süper kaliteli bir kaynak ve kablo olursa usbyi geçer ama gereksiz tabi Şubat 5, 2014 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 gerekli ya da gereksiz ufak bir bilgi; Focus'ta bulunan SYNC özelliği bir basamak daha yükseliyor. Muhtemelen Haziran ayında Türkiye'ye gelecek olan Focus Titanium paketinde standart olarak Applink gelecek. Sync'ten farklı olarak akıllı telefonlarda yer alan belirli uygulamalara araç içerisinde sesli komutlarla kumanda edilebilecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Burak M.
Ford focus trend x te usb girişi ve aux varmı usb girişi varsa nerede ve aux varsa nasıl kullanılır
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
6
4
Popular Days
Şbt 4
17
Şbt 5
8
Şbt 11
8
Şbt 6
4
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 7 posts
çağlar çetinkaya 6 posts
Burak M. 6 posts
ömer akman 4 posts
Popular Days
Şbt 4 2014
17 posts
Şbt 5 2014
8 posts
Şbt 11 2014
8 posts
Şbt 6 2014
4 posts
Popular Posts
çağlar çetinkaya
arkadaş yazmış işte nerde olduğunu ya torpido da ya da bardaklıkların orda diye .aux +usb ikiside yan yana girişi sizin araç trend x miş o zaman bardaklıkların ordadır trend x sonradan çıktı zaten .il
çağlar çetinkaya
aynen , kulaklıktan nasıl müzik dinliyorsanız aynı şekilde aux kablosu ile telefon veya mp3 çaları araca bağlayıp arabada mp3 çalarınız veya telefonunuzdaki müzikleri dinleyebiliyorsunuz ..
çağlar çetinkaya
aux+usb tüm focus 3 lerde standart ama yeni gelen 2013 lerde yoksa aux bilemem.2011-ve 2012 lerde var aux
Bu soruda 41 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap