Yasin_Ozer Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2011 focus 2lere sesle komut sistemi takılıyormu bilginiz varmı?varsa ne kadar maliyeti olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 UgR Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Bütün araçlara uyarlanabilir sesli komut sistemi, maliyetli bi iş olacağından kimse yanaşmıyor açıkcası... Maliyeti tabi sesli komutun kapsadığı seçeneklere göre yükselir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Ses ile neleri komut etmek istiyorsunuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin_Ozer Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 teyp kilima oluyorsa hız sabıtleyıcı ))) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Bunu bir ara araştıralım ama hız sabitleme'yi duymadım..Klima biraz zor olabilir ama teyp olur..maaliyet için bakmaya çalışacağım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin_Ozer Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 tşk ederim ilginiz için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 tşk ederim ilginiz için... Rica ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 (düzenlendi) mesela evin penceresini acıp çalış diye bagırsam veyahut hazır ol kitt gidiyoz desem yada 2012 filmindeki bentley gibi start engine desem calışırmı...(filmdeki salak rus işadamı şifre yerine tuştaki start engineyi kodlamıştı sesli.)...olurmu öle bişi.. Ağustos 18, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Zaten sesle kontrollü Navigasyonlu teypler mevcut Marka ve modellere %100 uyumlulukta Hız sabitleyici ve klima ayrı bir yazılım ister aracın ana elektronik kontrol ünitesinde modifikasyona gidilmesi gerekir. Buda oldukça maliyetli olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Sanırım Teybi değiştirmeden istiyor arkadaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 o zaman teybinde elektroniğine modifikasyon yapmak gerekiyor. Bunların hepsi maliyet + bu işle uğraşacak boş vakti bol olan bir elektronik mühendisi lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Ben sony teyp için modül arayacaktım.. teyplerimiz uyumlu sonuçta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Sesle komuta uyumlumu boss bizdeki teypler ? İlk defa duydum :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Uyum'a hazır yani modülle olur diye düşünüyorum..Boş vaktimde..yurtdışı sitelerine bakmaya çalışacağım.. Sony'ler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 vayy be Bu ford ne güzel bir araba yapmış arkadaş ya Seviyorum arabalarda geliştirilebilir özelliklerin olmasını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Daz Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 sesli komut benim araçda var ama sadece radyo çalıştırabiliyorum ondada radioo dediğimde çalışıyor ama başka bişi yapabiliyor muyuz bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yasin_Ozer
focus 2lere sesle komut sistemi takılıyormu bilginiz varmı?varsa ne kadar maliyeti olur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap