Alper Aslan Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2014 focusumun direksiyonu çok yıpranmıştı ve bazı bölgeleri incelmişti, ben de yeniletmeye karar verdim, daha önce kardeşimin aracının direksiyonunu deri kaplatmıştık, orijinal olmadığı belli oluyordu, bu yüzden başka bir yere yaptırdım, vites körüğünü de yenilettim, bu kadar beklemiyordum. gayet orijinal oldu bence, paylaşmak istedim. umarım fotoğrafları yükleyebilirim 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Güle güle kullanın. Gayet güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Paylaşım için teşekkürler gayet iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Bence de çok hoş duruyor, güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Mükemmel, kim yaptı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 fabrikasyon gibi olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Orjinal gibi olmuş kim yaptı kaça yaptı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Gerçekten güzel olmuş... Adres alabilir miyiz; fırsat yahut zaman olursa gidebiliriz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Aslan Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Güle güle kullanın. Gayet güzel olm Paylaşım için teşekkürler gayet iyi olmuş. Bence de çok hoş duruyor, güzel Mükemmel, kim yaptı? fabrikasyon gibi olmuş Orjinal gibi olmuş kim yaptı kaça yaptı Gerçekten güzel olmuş... Adres alabilir miyiz; fırsat yahut zaman olursa gidebiliriz? çok teşekkür ederim herkese Rami-topçular'da yaptırdım, direksiyon-vites ve el freni körükleri 200tl ye maloldu. bir arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim memnun kaldım ben de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Keşke kırmızı dikiş attırsaydın... Denedim çok havalı oluyo Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Çok iyi olmuş orjinal duruyor umarım hemen deforme olmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Aslan Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Çok iyi olmuş orjinal duruyor umarım hemen deforme olmaz. malzeme kolay deforme olacak gibi gelmedi bana. inşallah olmaz Keşke kırmızı dikiş attırsaydın... Denedim çok havalı oluyo Hayırlı olsun biraz orjinalciyim ya sorma, o yüzden siyah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 hayırlı olsun,çok güzel ve orjinal olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Akgül Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Gayet şık hiç sırıtmıyor güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 körükte çerçeveye geçen delikler var onları nasıl yaptı acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap