Halil Demir Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2014 1- Krom kaplamalar rengin bir görünüz sergiliyor. 2-- Tavan lanbası içinde 3-- Araçtaki boş yerleri hoş focus yazısı tamamlıyor 4-- Anahtar deliği küçük bir hediye 5-- 6-- Kapı eşiği 7-- Motor görüntüsünü az da olsa daha sosyal hale getiriyor ve ses bakımından 8-- Balina sırtı anten 9- Araçın EPS özelliğini kapatmak için küçük bir program yani patinaj çekmek isteyenler için bunu yüklediğimi gerçekten çok memnünüm 10-- 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Başlık, içeriği destekler şekilde değiştiriliyor. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Teşekkür ederim çağatay !!! Öğreneceğiz yavaş yavaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Patinaj çekmek istiyorsanız Abs sigortasını çıkarın istediğiniz kadar çekin sonra tekrar takarsınız. Bu da farklı bi yöntem debriyaj setine ve ön takıma dikkat. Sonra focus 20 binde debriyaj sıyırdı oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Bilgim var ama o işe pek yanaşmak istemedim, bu programla daha maluk sanki menu den istegimi yapiyorum yine de sagol !!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Keyifle kullanın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 iyi günlerde kullanın. bazen ufak tefek değişikliklerle eski aracına yeniden bağlanıyor insan. 10. no.lu foto çok değişik görünüyor. zamanın çizgi filmi voltranın ağzı gibi olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Evet o yüzden yavaş yavaş tane tane yapıyorum, Uzaktan köpek dişi gibi görünuyor Yapmak istedigim daha çok şey var, zamanla paylaşmayı düşüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zekeriya G. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Güzel olmuş. 3- Resimdeki o focus yazılarını nerden temin edebiliriz. 7- Resimde de 2009 titanuim bezinli aracımda motor kapağı yok. Sanırım benzinli araçlarda görmedim hiç.Ayrıca öyle bir parçayı temin edebilir miyiz ve edersek onu monte edebiliyormuyuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 köpek dişleri beyaz folyo mu başka bişey mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 3- internetten sipariş verdim, Aliexpress.com dan 7 monte olayı çok basit Onuda moskovadan almıştım TR de de olması lazım Aliexpress.com dan da bulma ihtimalin var Siyah karbon kaplama !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Tansu Dinler Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 merhaba, balina sırtı anteni nereden ve kaça aldın öğrenebilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 merhaba, balina sırtı anteni nereden ve kaça aldın öğrenebilir miyiz? ben aldım 75 tl satan arkadaşımızda bu forumdan arkadaşımız araca gerçekten çok yakıştı. aytozun grisini almıştım ben http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-148168378/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 merhaba, balina sırtı anteni nereden ve kaça aldın öğrenebilir miyiz? Aliexpres.com dan aldim dostum 19$ aldım 17 gun içinde teslim aldim Bazı ürünler anten yok boş içi ben burdan aldim http://m.aliexpress.com/item/1468110729.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Tansu Dinler Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 ben aldım 75 tl satan arkadaşımızda bu forumdan arkadaşımız araca gerçekten çok yakıştı. aytozun grisini almıştım ben http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-148168378/detay/ teşekkürler fakat burada pahalı. Aliexpres.com dan aldim dostum 19$ aldım 17 gun içinde teslim aldim Bazı ürünler anten yok boş içi ben burdan aldim http://m.aliexpress.com/item/1468110729.html Ben de buradan aldım teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap