Halil Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Saglam satıcı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 beklememek için aldım açıkçası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Güle güle kullanın. 3 ve 10 numaralı ürünün linkini atabilir misiniz. 10 numarayı uygulaması zor mu? Birde 3 numara sade kapı kollarına mı yoksa küllük yeri dahil bir çok yeri kapsıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 (düzenlendi) Güle güle kullanın. 3 ve 10 numaralı ürünün linkini atabilir misiniz. 10 numarayı uygulaması zor mu? Birde 3 numara sade kapı kollarına mı yoksa küllük yeri dahil bir çok yeri kapsıyor mu? tesekkurler, bütun boş yerlere, 10 no uygulamasi cok basit sadece yapiştirma Aliexpress.e ford focus 3 yazdın mı bütün ürünler çıkıyor ! 7 numaralı fotodaki, motor üstü kapağı nereden temin ettiniz? fiyatı nedir? Ben burdan yani yaşadıgım şehirden aldim, 60$ almistim, internet ten temin edebilirsin ! Şubat 19, 2014 Halil Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Arkadaşlar cahilliğimi mazur gördün Buradaki 10$ lık fiyat 2 parça için değil mi ? Piece yazıyor ya orada kafam karıştı birde 10$ dan fazla para vermem değil mi ? http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2012-2013-hot-new-Ford-Focus-3-grille-carbon-fiber-sticker-fierce-wolf-teeth/1506226372.html Birde bu konu da bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı bir kaç ürün daha almayı düşünüyorum da Yardımcı olabilecek kişi ö.m. atarsa çok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yardım edebilecek yokmu beyler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 1 çift almış olacaksın 10 dolar ile. Sorun yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 1 çift almış olacaksın 10 dolar ile. Sorun yok Yakup hocam çok teşekkür ederim yardımın için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap