2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Ön Fren Balataları
-
Benzer İçerikler
-
- 5 cevap
- 1.431 görüntüleme
-
- 1 yanıt
- 2.929 görüntüleme
-
- 38 yanıt
- 2.498 görüntüleme
-
- 1 cevap
- 1.393 görüntüleme
-
- 27 yanıt
- 8.364 görüntüleme
-
Soru
Kahraman Karaçoban
03 Şubat 2014 tarihinde aracımı rölantideki titreşim nedeniyle İzkar (İzmir) yetkili servisine bıraktım. Gün içinde servisten "ön fren balatalarınızın değişmesi gerekiyor, değiştirelim mi" diye sordular. Ben; "daha 22 bin km.deki aracın balatası nasıl biter, emin misiniz, bir yanlışlık olmasın" dedim. Görevli, "yanlışlık yok değişmeli" deyince bende onay verdim.
Akşamüzeri aracımı servisten teslim alırken asıl sorun olan titreşim aynen devam ediyordu.Ön fren balatalarının değişmesi için toplam 323 tl. ödeme yaptım.
Daha önceki aracımı 80 bim km.de sattım ve o aracın balataları muayeneden bile geçti. Ondan önceki aracımı 40 bin km kullandım, muayeneden geçti. Sürüş tarzım çok fren yapmak şeklinde değil, km.nin yarısından fazlası şehir dışıdır.
Bu doğrultuda sizlere sormak istediklerim;
1. Takılan balatanın markası "Motorcraft". Bu balata hakkında pek fazla bilgi edinemedim. Nasıl bir markadır, Ford tarafından onaylanmış bir ürün müdür?
2. Neden "BOSCH" marka balata kullanmazlar?
3. 323 tl fiyat bana fazla geldi, sizce nasıl?
4. Balataların fotoğrafını ekliyorum. Bu sizce bitmiş bir balata mıdır? Kıyas olması açısından, balatanın kalan kısmı iphone 5'ten çok az kalın, fotoğrafta gözüken kalemden de kalın.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
12
9
8
Popular Days
Haz 3
24
Şbt 6
10
Haz 8
10
Mar 25
8
Top Posters For This Question
Ümit Vaysaloğlu 13 posts
Süleyman Altın 12 posts
Ozan Kar 9 posts
Kahraman Karaçoban 8 posts
Popular Days
Haz 3 2014
24 posts
Şbt 6 2014
10 posts
Haz 8 2014
10 posts
Mar 25 2019
8 posts
Popular Posts
Kahraman Karaçoban
Bu sitede birçok yeni bilgi öğreniyorum. Bundan önce yıllardır başka bir sitede (tahmin etmesi zor degil) yazıyordum. Orada Focus'la ilgili herkese yardımcı oluyordum ama buraya gelince ogrenmedigim n
Cem Boneval
Başka yerlerden de atmayacağı ne malum? Ben takmam...
Ümit Vaysaloğlu
Lastikleri sökmüşlerdi. Çalışan elemanların emeklerine acıdım. Arabadan bir ses geliyordu. Ama her zaman değil. Sert fren kullanımının akabinde sağa dönüşlerde metal metale sürter gibi ilginç bi
Posted Images
Bu soruda 82 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap