Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
(Başlıkta yanlış yazmışım, dalgalanma 2000 devir civarında oluyor.)
Merhaba,
Son zamanlarda arabamda(1.6tdci 2013 focus) motor soğukken 1.viteste 1500 2000 devirde dalgalanma oluyor. Dalgalanma çok bariz bir şekilde oluyor ve motorun hır hırr yaptığını duyuyorum birkaç saniyeliğine. Sadece 1.viteste ve araç çalıştıktan birkaç dk. içinde oluyor. Daha sonra geçiyor, motor ısınınca da tekrarlamıyor. İstanbulda yaşıyorum yani aşırı soğuk bir bölgede değilim. Araçta başka hiçbir motor problemi fark edemediğim için henüz servise gitmedim. Problem garipleşirse 15k bakımını beklemeden servise gitmem gerekicek. Uzun lafın kısası böyle bir problem yaşayan var mı?
Soru
Ömer Saldıran
(Başlıkta yanlış yazmışım, dalgalanma 2000 devir civarında oluyor.)
Merhaba,
Son zamanlarda arabamda(1.6tdci 2013 focus) motor soğukken 1.viteste 1500 2000 devirde dalgalanma oluyor. Dalgalanma çok bariz bir şekilde oluyor ve motorun hır hırr yaptığını duyuyorum birkaç saniyeliğine. Sadece 1.viteste ve araç çalıştıktan birkaç dk. içinde oluyor. Daha sonra geçiyor, motor ısınınca da tekrarlamıyor. İstanbulda yaşıyorum yani aşırı soğuk bir bölgede değilim. Araçta başka hiçbir motor problemi fark edemediğim için henüz servise gitmedim. Problem garipleşirse 15k bakımını beklemeden servise gitmem gerekicek. Uzun lafın kısası böyle bir problem yaşayan var mı?
Ömer Saldıran tarafından düzenlendiTeşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap