Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Arkadaşla araçları bu hafta sonu Cem Boneval hocamın tavsiyesine uyup değişip deneyeceğiz Bence de en mantıklı karar, deneyin beğenirseniz süresiz değişirsiniz, İkisinide kullandım, ikiside birbirine yakın araçlar kendilerine has artıları olan araçlar. Tabi Honda'da ciddi bir yakıt tüketimi var ve Focus'un hızlanması daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Sedan civic'in hiçbir artısı yok koltuk ve otomatik dışında civic hb 1.8 falan alınır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 varmış işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 varmış işte Koltuğu kadife kaplı ben seviyorum o yüzden es geçmedim ama otomatik artı değil ki istek o yüzden yok kelimem geçerli hala focus'a kıyasla çünkü o bir manuel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Aynen, bir de ben mavi göstergelerini seviyorum. Başka da bir şeyi yoktur zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maslak Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Herkeze merhaba ? Arkadaşımın honda civic aracı ile focus aracımı hafta sonu değiştik ve sizlere Hondanın artılarını ve eksilerini kendime göre görüşlerimi aktaracağım ... ARTILARI 1)Otomatik vites olması şehir içinde bence kolaylık sağlıyor ve hondanın otomatik şanzumanı gercektende cok iyi 2)Ara hızlanması bence benzinli olması itibariyle daha seri sanki gücünü hissettiriyor.. 3)Aracın arka koltukları gercekten cok geniş ve ferah 4)Ses alma olayı bence cok iyi değil ama içeriye benim aracımdan bir level daha az ses alıyor(buda cok önemli değil) EKSİLERİ 1)Sürüş konforunu beğenmedim bana koltuk cok rahat gelmedi 2)Yüksek hızlarda cok güven vermedi bana 3)Yakıt olarak biraz müsrif, belkide ben üst sınırları görmek için biraz hırcın kullandım ondan olabilir.. 4)Ve son olarak bence en onemlisi kafama taktığım ESP bile hondanın viraja girmesini ve yol tutuşunu ESP siz bir focus kadar iyileştirememiş, birde aracın içinde dönüşleri cok fazla hissediyosun (bu beni cok şaşırttı) Sonuç olarak :: Focusumu f3 haricinde hiç bir araçla değişmemeye karar verdim... Focuslar sürüş, konfor ve yolda ilerlerken verdiği o güven duygusu açısından gerçekten de çok iyi ... Yorum yapan ve yardımcı olan tüm üstadlara saygılar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Herkeze merhaba ? Arkadaşımın honda civic aracı ile focus aracımı hafta sonu değiştik ve sizlere Hondanın artılarını ve eksilerini kendime göre görüşlerimi aktaracağım ... ARTILARI 1)Otomatik vites olması şehir içinde bence kolaylık sağlıyor ve hondanın otomatik şanzumanı gercektende cok iyi 2)Ara hızlanması bence benzinli olması itibariyle daha seri sanki gücünü hissettiriyor.. 3)Aracın arka koltukları gercekten cok geniş ve ferah 4)Ses alma olayı bence cok iyi değil ama içeriye benim aracımdan bir level daha az ses alıyor(buda cok önemli değil) EKSİLERİ 1)Sürüş konforunu beğenmedim bana koltuk cok rahat gelmedi 2)Yüksek hızlarda cok güven vermedi bana 3)Yakıt olarak biraz müsrif, belkide ben üst sınırları görmek için biraz hırcın kullandım ondan olabilir.. 4)Ve son olarak bence en onemlisi kafama taktığım ESP bile hondanın viraja girmesini ve yol tutuşunu ESP siz bir focus kadar iyileştirememiş, birde aracın içinde dönüşleri cok fazla hissediyosun (bu beni cok şaşırttı) Sonuç olarak :: Focusumu f3 haricinde hiç bir araçla değişmemeye karar verdim... Focuslar sürüş, konfor ve yolda ilerlerken verdiği o güven duygusu açısından gerçekten de çok iyi ... Yorum yapan ve yardımcı olan tüm üstadlara saygılar Arkadaşınızın yorumları ne oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maslak Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Arkadaşım sürüş konforunu cok beğenmiş. Fakat hızlanmasını cok beğenmediğini söyledi, aracını değiştirmek istiyor sıkılmış aracından birde f3 deneyecek.. Sanırım kısa bir süre sonra hondacıyı aramızda görücez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Fakat hızlanmasını cok beğenmediğini söyledi, Dizel focustan sonra aynısını bende manuel honda için söyleyebilirim. Ara hızlanma konusunda benide tatmin etmemişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Aklın yolu bir ben arkadaşın 2007 civic ini 15 dakka kullandım sonra koşarak uzaklaşmıştım araçtan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Yorum yapan ve yardımcı olan tüm üstadlara saygılarSanırım çoğunu yazmıştık, ama insan kendi deneyimleyince farklı ve inandırıcı oluyor.Ancak ara hızlanma konusuna fena halde takıldım. İkisi de kullandığım ve bildiğim araçlar olduğu için dizelin 2000 dd altı biraz atıl olsa da sonrasında gidişi Honda ile kıyaslanamaz. Sanîrım Honda'nın daha yumuşak ama istikrarlı hızlanması etkiledi, yoksa trafikte Focus'a yetişmesi mümkün değil, ya da sizin arabada bir şey var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Aklın yolu bir ve bir focus'tan sonra tercih edilecek ilk C sınıfı yine bir focustur* (*Premium'lar hariç tabi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Focus üçüncü arabam daha 5 ay dolsu alalı ama gün gelir de değişirsem premium araçlardan başkasına binmem çünkü binemem, neredeyse bütün araçları deneyimledim focusun ayrı bir sevki var bırakamayaağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maslak Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Sanırım çoğunu yazmıştık, ama insan kendi deneyimleyince farklı ve inandırıcı oluyor. Ancak ara hızlanma konusuna fena halde takıldım. İkisi de kullandığım ve bildiğim araçlar olduğu için dizelin 2000 dd altı biraz atıl olsa da sonrasında gidişi Honda ile kıyaslanamaz. Sanîrım Honda'nın daha yumuşak ama istikrarlı hızlanması etkiledi, yoksa trafikte Focus'a yetişmesi mümkün değil, ya da sizin arabada bir şey var. Hocam ara hızlanmadan kastım seyir halindeyken otomatik vitesteki gaz pedalini sonuna kadar basınca roketleyerek verdiği tepkiyi kast ediyorum.. Araç sollarken cok işe yarıyor. Bilemiyorum belkide bana öyle geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Hocam ara hızlanmadan kastım seyir halindeyken otomatik vitesteki gaz pedalini sonuna kadar basınca roketleyerek verdiği tepkiyi kast ediyorum.. Araç sollarken cok işe yarıyor. Bilemiyorum belkide bana öyle geldi Focus'ta da doğru vitesi seçersen kıçına tekmeyi yiyorsun zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap