Ozan Kar Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2014 (düzenlendi) Merhaba bugünkü şaşmaz turu sırasında güzel fiyatlar aldım, az biraz pazarlık olabilir. parça + işçilik fiyatıdır. Cruise Control (deri simit ile birlikte) 500 tl TFT Ekranlı Gösterge (km ayarlaması dahil) 350 tl (400 dedi ama ben 350ye indirdim 350den fazla vermeyin) Sis Farı (orjinal düğmesi ile birlikte) 400 tl Ali Usta daha önce servistede çalışmış bilgisi ve işçiliği iyi olan bir usta tavsiye ederim. Şaşmaz Ford Clinic https://maps.google.com/maps?q=39.941783,32.718089&num=1&t=h&vpsrc=0&ie=UTF8&z=18&iwloc=A not: bizim aklımıza gelen, talep görecek işlemler bunlar oldu, başka işlemler varsa onlar içinde fiyat alırım. not2: navigasyon, sony vs henüz yok bekliyoruz. Ayrıca bakım vs içinde tercih edilebilir, fiyatları uygun. Şubat 19, 2014 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Dizelinden gosterge alsam burada halledebilir miyiz ki Ozan. Yoksa Ankara ya gelmem sart mi? Artik gostergenin zamani geldi galiba. Cok fazla inmez bu saatten sonra o gosterge. Alalim artik diye dusunuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Dizelinden gosterge alsam burada halledebilir miyiz ki Ozan. Yoksa Ankara ya gelmem sart mi? Artik gostergenin zamani geldi galiba. Cok fazla inmez bu saatten sonra o gosterge. Alalim artik diye dusunuyorum. montajı basit, km ayarlatma için cihaz lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Dur bi bakalim Ankara ya rota cizebiliyor muyuz yakin zamanda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Ozan bey, bu TFT Ekranlı Göstergelı göster ile normal gösterge arasında nasıl bir farklılıklar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Dizelinden gosterge alsam burada halledebilir miyiz ki Ozan. Yoksa Ankara ya gelmem sart mi? Artik gostergenin zamani geldi galiba. Cok fazla inmez bu saatten sonra o gosterge. Alalim artik diye dusunuyorum. Ya neden bu kadar yuksek fiyati anlamadim zaten. Atla deve değil ki 350.00 TL bence hala yüksek bi fiyat! ederi bence 150.00-200.00 TL civari olmali. Herkes de taktirir bu fiyatlara.ama 350 TL yi hayatta vermem..seri üretim de ne olacak ki bunun maliyeti!..(zaten ekranların öyle gelmemesi bile büyük terbiyesizlik) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Ya neden bu kadar yuksek fiyati anlamadim zaten. Atla deve değil ki 350.00 TL bence hala yüksek bi fiyat! ederi bence 150.00-200.00 TL civari olmali. Herkes de taktirir bu fiyatlara.ama 350 TL yi hayatta vermem..seri üretim de ne olacak ki bunun maliyeti!..(zaten ekranların öyle gelmemesi bile büyük terbiyesizlik) Ekranlarin oyle gelmesi de sony gelmemis olmasi da terbiyesizlik ama 350 bence uygun fiyat. Sonucta tofas gostergesi bile alsaniz sifir orjinal bisey 200 u vermeniz gerekir. Ki bu gostergeler tamamen elektronik. Yani 300-350 gibi rakamlar bu gostergeler için çok da pahalı değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Ozan bey, bu TFT Ekranlı Göstergelı göster ile normal gösterge arasında nasıl bir farklılıklar var ekran kısmı farklı sadece, onunda işlev olarak artısı ortalama hız, ortalama yakıt tüketimi, anlık yakıt tüketimi ve menzil tek ekranda görülebiliyor. Onun dışında görsellik. Forumda detayları mevcut. Ya neden bu kadar yuksek fiyati anlamadim zaten. Atla deve değil ki 350.00 TL bence hala yüksek bi fiyat! ederi bence 150.00-200.00 TL civari olmali. Herkes de taktirir bu fiyatlara.ama 350 TL yi hayatta vermem..seri üretim de ne olacak ki bunun maliyeti!..(zaten ekranların öyle gelmemesi bile büyük terbiyesizlik) Nasıl değerlendiriyorsunuz bilemem ancak parça komple gösterge, sadece ekran değişmiyor, otosandaki fiyatı 2000tllerde idi... şuana kadar daha düşük fiyat bulduğumu hatırlamıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Farkliliklar 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Farkliliklar Sizin gösterge vitesin hangi konumda oldugunu gosteriyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 O sadece manuel kullanacaginiz zaman anlik gozukuyor ve sorunsuz calisiyor Ama tek sıkıntım ekran ısıgının canlılıgı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Teriyeyi sizden öğrenecek değil ford en iyiyi terbiyeyi biz biliriz ahahah Şaka maka da aynı muhabbete girmeyin sıktı artık alan alır almayan almaz konuyu dağıtmayalım. Silerizz ! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Ankara'daki tüm bi-xenon'lar satıldı mı be ya. Gerçi 2 yıldır almadım bundan sonra da almam da yine de bilgimiz olsun, loto moto çıkar belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Ankara'daki tüm bi-xenon'lar satıldı mı be ya. Gerçi 2 yıldır almadım bundan sonra da almam da yine de bilgimiz olsun, loto moto çıkar belki duruyodur, yenileri yazıyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Dursunkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 bu göstergeden nerden alabiliriz yardımcı olurmusunuz abilerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap