Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Sitede araştırabilirsiniz. Çok yazıldı çizildi, ben dahil çoğu kişi eliyle değiştirdi. Yapamayacağınız kısım km saatini ayarlamak. Bilgilendirme için teşekkür ederim. O zaman konsolu alıp takıp ODB portunda km ayarı yapmak gerekiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 50 kere yazdım, eski kasada öyleydi bunuda öyle sanıyorlar. Selam Ozan Şaşmaz otomative nasıl ulaşabilirim forumda dolaştım baya ama ileitşim bilgilerini bulamadım. Hala ellerinde varsa yeni gösterge panelini almak istiyorum da Pardon numarayı buldum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Arkadaşlar bende bu gün siparişi verdim Haftaya elimde olacak gösterge. İstanbul da problemsiz göstergeyi değiştirebilecğim bir servis ismi söyleyebilirmisiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Korkmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Arkadaşlar bende bu gün siparişi verdim Haftaya elimde olacak gösterge. İstanbul da problemsiz göstergeyi değiştirebilecğim bir servis ismi söyleyebilirmisiniz ? Ben göstergeyi kendim değiştirip km ayarını büyükçekmece çetaş servisinde ayarlattım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Ben göstergeyi kendim değiştirip km ayarını büyükçekmece çetaş servisinde ayarlattım Ne kadar ücret istediler sizden ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Korkmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Ne kadar ücret istediler sizden ? 90 dı ama herzaman gittiğim servis olduğu için 50 tlye bağladık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 90 dı ama herzaman gittiğim servis olduğu için 50 tlye bağladık Engin bize de aynı ücrete yaparlar mı ? Sorma şansın var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Korkmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Engin bize de aynı ücrete yaparlar mı ? Sorma şansın var mı ? Orda gökmen usta var onunla görüşebilirsen forumdan görüpte geldim ücreti bu kadarmış dersen yaparlar herhalde abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Orda gökmen usta var onunla görüşebilirsen forumdan görüpte geldim ücreti bu kadarmış dersen yaparlar herhalde abi Engin çok sağol bir arayıp sorayım hemen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Arkadaşlar tünaydın Aşırı iş yoğunluğundan buraya yazamadım. Hafta sonu Murat arkadaşımızın önerdiği Muşluoğlu servisine gittim. personel çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. kilometre ayarlarını ve gerekli güncellemeleri arabaya attılar bu işlemler için herhangi bir ücret talep etmediler. Gittiğimde bizim servisi nasıl duydunuz diye sorduklarında bende bizim focusclub daki Murat arkadaşımız vasıtasıyla olduğunu söyleyince. Servis Satış müdürü Kaan Kanık isterseniz sizin club üyelerine bizim servisimize gelirse özel indirimler sağlayabiliriz gibi bir öneride bulundu. Bende bu konuda külüp adına cevap veremeiyeceğimi ama önerinizi külüp ile paylaşacağımı forum yöneticilermizinde uygun görürse sizlerle irtibata geçip detayları konuşabileceğini söyledim. Bilgilerinize..... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Memnun oluruz, sizlere fayda olacak herşeye açığız. Kısa sürede ulaşmaya çalışırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Memnun oluruz, sizlere fayda olacak herşeye açığız. Kısa sürede ulaşmaya çalışırım. iletişim bilgileri 216 494 57 50 Bize güzel haberlerini bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Aranıza yeni katıldım. Herkese merhaba. Bu forumun seviyeli ve son derece faydalı bir paylaşım platformu olduğunu düşündüğüm için üye olup aranıza hatılmak istedim. Uzatmayım konuya geleyim. Focus 3 trend araca konunun başında yazdığı gibi cc li direksiyonu takıp ekstra bir parça gerektirmeden kullanabilirmiyiz? Eğer öyleyse 500 tl bana uygun gibi geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Aynen öyle rica ederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Konu başında yazan parçaları şaşmaz harici istanbulda bulabileceğimiz bir adres mevcutmudur? İstanbulda olupta bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap