Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 herkezin doğum gününde 5 'er lita atalım ; arabalarını donatalım ... Forumca en dolu arabalar bizde olsun ... Focus Titan ))) 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 herkezin doğum gününde 5 'er lita atalım ; arabalarını donatalım ... Forumca en dolu arabalar bizde olsun ... Focus Titan ))) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 (düzenlendi) Farkliliklar peki büyük ekran nasıl sığıyor o araya,sanırım devir,sıcaklık,yakıt ve hız göstergelerinin olduğu kısım değişmiyor,doğru mu?ya da kısaca o ekranı yerlestirmek için herhangi bir şey değiştiriliyor mu?Pardon sonradan resimleri tam sayfada inceleyerek farkettim göstergeler de değişmiş,sanırım takım halinde değişiyor Şubat 12, 2014 Özcan B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Gosterge paneli komple degisiyor. (Kaba tabiriyle; Kucuk ekran sizden biraz daha uzak, buyuk olan ekran daha yakin. Kisaca derinlik farki.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onat beyaz Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 O sadece manuel kullanacaginiz zaman anlik gozukuyor ve sorunsuz calisiyor Ama tek sıkıntım ekran ısıgının canlılıgı Ekran ışığınız cansız derken eskisi ile çork far var mı? Genelde forumda bu şekilde belirtilmiş. Merakım orijinal olarak gelen araçlardaki büyük ekranlardan daha mı cansız sonra takılanlar? Resimlerde ışığı yeterli gibi görünüyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Gunaydin, İlginctir ki, bu fotograftaki canli gozukuyor ama bu sekilde degil. Orjinal tekno paketli bir aractakine ya da yeni kuga'dakine (ayni ekran var) gore isigi cansiz. Ozellikle ibrelerin mavi isigi ve yakit ile hararet isigi cansiz. Belki sadece benim aldigim urunun hatasi da olabilir. Deger mi derseniz, kesinlikle deger. Ama keske Er-ol Otomotiv daha once satisa sunsaymis, cunku aldigim fiyata gore cok uygun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Gunaydin, İlginctir ki, bu fotograftaki canli gozukuyor ama bu sekilde degil. Orjinal tekno paketli bir aractakine ya da yeni kuga'dakine (ayni ekran var) gore isigi cansiz. Ozellikle ibrelerin mavi isigi ve yakit ile hararet isigi cansiz. Belki sadece benim aldigim urunun hatasi da olabilir. Deger mi derseniz, kesinlikle deger. Ama keske Er-ol Otomotiv daha once satisa sunsaymis, cunku aldigim fiyata gore cok uygun. Ekran ışık ayarı var, far ayarının yanında(+/-) şeklinde, biliyorsunuz değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Evet Kontak acildiginda ektan isiklari normal fakat renkli ekran (otomobil gorseli) geldigi anda hafif bir kisilma oluyor. Cok kez "acaba bu ekranin renklerinden dolayi mi diger isiklar sonuk kaliyor" diye deneme yaptim fakat goz yanilmasi degil. Dedigim gibi; Bir sure sonra alisiyorsunuz ve diger ekrana donmeyi dusunmuyorsunuz. Forumda baska bir basliga da yazdigimi hatirliyorum. Orjinal gosterge tablosunu bir kac gune kadar dagitip icindeki gosterge kagidi ve ibrelerini degistirecegim. Ledler degisemiuor gordugum kadariyla ama kagidi degistirme seebim; orjinal gosterge tablosunun isik suzen yerleri daha buyuk ve araliklari daha sık. Bu sebeple belki isik yogunlugu artabilir. Cunku renkli ekran 2012 model Degisikligi yaptigimda paylasirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Işık yoğunluğu ayarlanabiliyor. Şahsi görüşüm gece kullanırken biraz kısmakta fayda var uzun yolculuklarda gözü yoruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Bir örnek olarak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 benimki babamınki ve daha montajını yaptığım nicelerinde ışıklarla ilgili bir durum farketmedim ben. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Bir örnek olarak Oh oh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 O sadece manuel kullanacaginiz zaman anlik gozukuyor ve sorunsuz calisiyor Ama tek sıkıntım ekran ısıgının canlılıgı Bu gün İstanbulda bir ford yedek parçacısını aradım adama ön paneli büyük ekranlı olan versiyonla değiştirmek istediğimi söylediğimde arabanız çalışmaz anahtarın kodu orada tanımlı dedi !!! acaba ben mi yanlış ifade ettim yoksa adam bilmiyor mideden mi salladı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Bu gün İstanbulda bir ford yedek parçacısını aradım adama ön paneli büyük ekranlı olan versiyonla değiştirmek istediğimi söylediğimde arabanız çalışmaz anahtarın kodu orada tanımlı dedi !!! acaba ben mi yanlış ifade ettim yoksa adam bilmiyor mideden mi salladı ? Sitede araştırabilirsiniz. Çok yazıldı çizildi, ben dahil çoğu kişi eliyle değiştirdi. Yapamayacağınız kısım km saatini ayarlamak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Bu gün İstanbulda bir ford yedek parçacısını aradım adama ön paneli büyük ekranlı olan versiyonla değiştirmek istediğimi söylediğimde arabanız çalışmaz anahtarın kodu orada tanımlı dedi !!! acaba ben mi yanlış ifade ettim yoksa adam bilmiyor mideden mi salladı ? 50 kere yazdım, eski kasada öyleydi bunuda öyle sanıyorlar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap