Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Montaj'ı siz yapın. km'yi bakım Zamanı sıkıştırın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Az evvel gösterge için fiyat aldım.500 tl km ayarlanması ile birlikte diyorlar.Ellerinde benzinli için yokmuş başka bir yerden temin edeceklermiş.350 tl ye bulursam hemen atlıyım olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Az evvel gösterge için fiyat aldım.500 tl km ayarlanması ile birlikte diyorlar.Ellerinde benzinli için yokmuş başka bir yerden temin edeceklermiş.350 tl ye bulursam hemen atlıyım olmadı. Ben zaten neden beklediğini merak ediyordum,Doğanım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Ben zaten neden beklediğini merak ediyordum,Doğanım.... Abi sponsor bulamıyorum birazda ondan Şimdi Ozan ın tanıdığından 400 e fiyat verdiler ama takma hariç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Abi sponsor bulamıyorum birazda ondan Şimdi Ozan ın tanıdığından 400 e fiyat verdiler ama takma hariç. Ozan varsa o iş sağlamdır, şimdiden hayırlı olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Ozan varsa o iş sağlamdır, şimdiden hayırlı olsun... İllaki abi ama peşin çalışıyo yada tek çekim kartla.Takması sorun değil hallederiz de km ayarlatmaya servise mi gitces. He bide sahibinden de Ankara da satan var 550 tl istiyor çıkmasına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 (düzenlendi) İllaki abi ama peşin çalışıyo yada tek çekim kartla.Takması sorun değil hallederiz de km ayarlatmaya servise mi gitces.He bide sahibinden de Ankara da satan var 550 tl istiyor çıkmasına Doğanım zaten sen daha 1000km de değilmisin, çok değil yani satarken söylersin..:) Sakııın çıkma ollmaaaz Ağustos 19, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Doğanım zaten sen daha 1000km de değilmisin, çok değil yani satarken söylersin.. :) Ya aslında bakıma girces ekim sonunda.Orada söyleyip düzelttiririm ama içime sinmez.Benim önce nakit satan değil 6 taksit felan yapan yer bulmam lazım.Takmasınıda hallederiz Ozan ın yeri yurdu belli çökeriz tepesine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2014 km ayarlatmaya servise mi gitces Bendeki kabloda olmuyordu ama o bozuldu yeni ve düzgününü aldım, yolda onunla belki olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Bekir abi sence neden sırıttım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahattin Ö Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 trend x start stoplu aracıma hız sabitleyici taktırmayı düşünüyorum acaba ankarada ki servis yardımcı olabilir mi kiminle görüşmem lazım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 (düzenlendi) benim araçtaki gösterge üsttekinden.1.6. 125 ps manuel vites yeni gösterge dedikleri hangisi merak ettim kusura bakmayın Mayıs 8, 2015 Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 benim araçtaki gösterge üsttekinden.1.6. 125 ps manuel vites yeni gösterge dedikleri hangisi merak ettim kusura bakmayın Daha büyük ve maviden fazla renkleri olan yeni gösterge. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Daha büyük ve maviden fazla renkleri olan yeni gösterge. bu focuslarda bir alem demekki ne yaptıkları belli değil.2012-2013 araçlarda büyük mavi yeni dediğiniz ekaran 2014 model focusta ise eski dediğin küçük ekran.demekki araç alırken çok iyi araştırmamız gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 bu focuslarda bir alem demekki ne yaptıkları belli değil.2012-2013 araçlarda büyük mavi yeni dediğiniz ekaran 2014 model focusta ise eski dediğin küçük ekran.demekki araç alırken çok iyi araştırmamız gerekiyor. Yine alakası yok hocam siz de mi sorun var biz de mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap