Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 (düzenlendi) Yine alakası yok hocam siz de mi sorun var biz de mi?Yakup bey tamam bende sorun var.haklısınız ben yeni bir araç almışım özelliklerini bilmiyorum.formada iki tane eski ve yeni ekrana raslamışım.6 aylık arabadaki ekran olarak eski tip deniyorsa ve benim neden eski tip dediğimde bende sorun oluyorsa bir daha hiçbir konuda ne bir yorum nede bir sey sorarım.form bilgi alışveriş için açılmamış demekki. Mayıs 8, 2015 Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 5/8/2015 - 14:13 tarihinde, Alparslan Özaslan yazdı: Yakup bey tamam bende sorun var.haklısınız ben yeni bir araç almışım özelliklerini bilmiyorum.formada iki tane eski ve yeni ekrana raslamışım.6 aylık arabadaki ekran olarak eski tip deniyorsa ve benim neden eski tip dediğimde bende sorun oluyorsa bir daha hiçbir konuda ne bir yorum nede bir sey sorarım.form bilgi alışveriş için açılmamış demekki. Hocam arkadaşların çoğu sonradan parasını verdi buldu ve taktı sorun olan şey siz bunu sorgulamadan model yılına bakarak bu böyleymiş demeniz. Halbuki öyle bir şey yok. Form değil forum bilgi paylaşımı olarak açılmıştır size izah etmeye gerek yok her şey ortada alabilen alıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 o zaman kısaca hangi model olursa olsun genel olarak orjinal küçük ekran olarak geliyor.dileyen dışarıdan alıp değiştiriyor.konu anlaşılmıştır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Makyaj öncesinde; tekno paket ve navigasyon paketi hariç küçük ekran geliyordu. Makyajda yanılmıyorsam titanyum paketinde standart. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan Erol Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Ben yanlış okumuyorum değil mi hız sabitleyicinin maliyeti direksiyon dahil 500 lira? Bana daha dün serviste 5 bin tl olur en az. Çıkma parçaları falan bulursanız 2500 lira gibi bir fiyata halledersiniz demişlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Ben yanlış okumuyorum değil mi hız sabitleyicinin maliyeti direksiyon dahil 500 lira? Bana daha dün serviste 5 bin tl olur en az. Çıkma parçaları falan bulursanız 2500 lira gibi bir fiyata halledersiniz demişlerdi. evet ancak 1 seneden daha eski fiyat. şimdi kaç para derler bilmiyorum ama servis abartmış her zaman ki gibi. Serviste yedek parça fiyatları çok pahalı ama o kadar da değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan Erol Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Hız sabitleyiciyi İzmir'de aktifleştirebilen bir yer varmı acaba? Yaz tatilinde çoğu zaman İzmir'de olacağım için orada halletmek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Hız sabitleyiciyi İzmir'de aktifleştirebilen bir yer varmı acaba? Yaz tatilinde çoğu zaman İzmir'de olacağım için orada halletmek istiyorum. Hız sabitleyici sadece yazılımsal olarak aktif olan bir şey degildir. Donanımsal olarak ta değişim gerekiyor sanırım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan Erol Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 (düzenlendi) Hız sabitleyici sadece yazılımsal olarak aktif olan bir şey degildir. Donanımsal olarak ta değişim gerekiyor sanırım Direksiyon simidi değişimi de gerekiyormuş ama bu işin kolay kısmı. Önemli olan yazılım kısmı. Bu işi yapabilecek bir yer bildiği olan varsa (İzmir'de) haber verirse duamı alır. Mayıs 25, 2015 Okan Erol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Akdağ Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Merhaba istanbula geçici olarak geleğim de istanbulda tft ekranı bulabileceğim bir yer var mıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 6 dakika önce, Barış Akdağ yazdı: Merhaba istanbula geçici olarak geleğim de istanbulda tft ekranı bulabileceğim bir yer var mıdır Belirli bir yer yok maalesef, aslında çokta bulunabilir bir ürün değil bu aralar. Yinede çıkmacılara sorabilirsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caglar Cimen Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Saturday, February 08, 2014 - 15:53 tarihinde, Ozan Kar yazdı: Merhaba bugünkü şaşmaz turu sırasında güzel fiyatlar aldım, az biraz pazarlık olabilir. parça + işçilik fiyatıdır. Cruise Control (deri simit ile birlikte) 500 tl TFT Ekranlı Gösterge (km ayarlaması dahil) 350 tl (400 dedi ama ben 350ye indirdim 350den fazla vermeyin) Sis Farı (orjinal düğmesi ile birlikte) 400 tl Ali Usta daha önce servistede çalışmış bilgisi ve işçiliği iyi olan bir usta tavsiye ederim. Şaşmaz Ford Clinic https://maps.google.com/maps?q=39.941783,32.718089&num=1&t=h&vpsrc=0&ie=UTF8&z=18&iwloc=A not: bizim aklımıza gelen, talep görecek işlemler bunlar oldu, başka işlemler varsa onlar içinde fiyat alırım. not2: navigasyon, sony vs henüz yok bekliyoruz. Ayrıca bakım vs içinde tercih edilebilir, fiyatları uygun. Bu cruise control fiyati ber model icin aynimi benim arac 2005 model Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali cemal Akyol Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2016 Merhaba arkadaslar istanbul.avrupa yakasinda focus 2013 dizel.arabama ekran yan konsol vb seyler yaptirmayi dusunuyorum montaj dahil herseyi ilgilinecek.uygun fiyata kredi karti.gecen bir yer varsa paylasabilirmisiniz?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap