Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Ozan koltuk kafaliklarindan orta kol dayamaya kadar ciddi oyuncaklar var. Mesela kol dayama komple ileri geri ya da sadece ust kismi ileri geri hareket edebiliyor. Sanki biraz daha incik boncugu cok gibi Scenic in. hiç canlı incelemedim açıkçası, yazınca şöyle bir baktım donanım listesine, kapak kısmı cmaxtede ileri geri gidebiliyorda komple gitmesi ilginçmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Donanim olarak ne ekleyeceksin ki artik. Ne varsa koyuyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Donanim olarak ne ekleyeceksin ki artik. Ne varsa koyuyorlar. C-max 2-3 donanım daha fazla onlarda pasif güvenlik detayları ve ford liste olarak bu şekilde 10 kağıt pahalı. C-max de son ford'lar gibi boş değil. Eski yorumum: Scenic var sırada..Bu araç bana göre Reno grubunun En kaliteli ve En Parasını hakeden aracı idi.. Motoru yeterli düzeyde hatta daha iyi performans sunarken konfor ve sessizlik iyiydi.Yolda her tarafa hakim olmanızda cabası Uzun ve geniş araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 (düzenlendi) mpv sınıfında 1 numaram hep c-max idi.Ama versoyu tasarım anlamında daha çekici buluyorum.1.6 dizelini de getirmişler Şubat 18, 2014 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Renault estetik olarak yani karoser birleşim yerleri arkadaşın bahsettiği gibi çok simetrik. MK3'de bu boşluklar oldukça fazla Clio III kullanmış biri olarak araçta ilk dikkatimi çeken nokta bu olmuştu. Bagaj kapağı ile stop arasından Urfa'ya yol gider. Diğer yönleri herkes tarafından biliniyor zaten. Renault, Citroen gibi Fransız firmaları estetiğe oldukça önem veriyor. Mekanik anlamda beni tatmin etmedikleri için Focus III aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap