Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 bu renkliliğe sınırlanma getirilir bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 S coupe farlarinda 47 adet swarovski taş var . 17 si gündüz farinda 30u sinyalde . Adamlar aşmış gerçekten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 S coupe farlarinda 47 adet swarovski taş var . 17 si gündüz farinda 30u sinyalde . Adamlar aşmış gerçekten Çıkmacılar ne fiyat çeker he Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Başlangıç buysa demek ki gelecekte bayaaa bi renkli ışıldak araçlar bizi bekliyor..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Süreç işlevsellikten gösterişe dönmüş. Mercedes farlarda insan gözünü taklit ederek insanlar araba arasında daha duygusal bir bağ oluşturma çabasında. Gündüz farları kaşı taklit ediyor, kırmızı merkez gözün retinasını andırıyor, çevresine dairesel yerleşmiş LED'ler de yine göz gibi bakıyor hissi veriyor. Akan dönüş sinyali geçmişte de denendi pek de rağbet görmedi. Ben açıkcası rüküş buluyorum çoğunu. Ama zevk meselesi hayranlığına bahane eden çok. Ben de "kendini aşma" olarak tanımlanabilecek bir "innovasyon" görmedim bunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 arkasındaki stopları seyrederken vurmasında Mercedes e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap