Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Ozan Mertcan ve Benim dahil olduğumuz "The Goygoy" Fb mesaj listesinde bile böyle goygoy görmedim ben. Muhabbete bırak dahil olmak takip etmek bile çok zor. Maşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Kesemen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 39 levelim baya zevkli bi oyun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 86 olmuşum bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Pek oynamama ragmen klan savaslari ici mecburi giriyorum. 91 levelim bende [emoji6] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 istersenız bir focusclab klanı kuralım bende 78 lewel im 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 istersenız bir focusclab klanı kuralım bende 78 lewel im uyar güzel de olur bende seviye 86 orda da devam ettiririz grubu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap