taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 durmadan aksiliksiz devam kardeşim b ekliyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 (düzenlendi) evet bugün gelişmeler çok iyi.baya bir ilerleme kaydettik. öncelikle mekanik kısmın yüzde 70i bitti sadece intercooler boruları ve bikaç yakıt hattı düzenlemesi yapılcak. ilk olarak kapağımız rektifiyeden ve port polish yapıldı. ardından turbo manifoltla kapakta deneme yaptık. ardından motoru toplamaya başladık. özel kesim contamızıda comprosyon düşürmek için araya attık. parlak parlak pistonlarımız gaza basmaya kıyamam artık turboya üst kapaktan yag ve su rekorları açıldı. son olarak manifoltu kelebeği ve enjektörleri yerine taktık fakat saat geç olunca resim çekemedim. yarın blok kaput altı temizlenip intercooler boruları için egzozcuya gidilcek . ayrıca allah kısmet ederse ilk marş videomuzuda paylaşıcam. Nisan 15, 2014 emreakyol tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Güzel olacak güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Bayagi guzel bir çalışma Allah utandirmasin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Güzel olacak güzel hayırlısı be gülüm Bayagi guzel bir çalışma Allah utandirmasin teşekkürler. .bişey yaparken 2-3 değil 10 kere düşünüyoruz. keşke resimde anlattığım kadar kolay olsa her parçada ufak tefek aksilikler çıkabiliyor ama şuana kadar güzel ileriedik zoru bitti sayılır. ustam sağolsun bu konularça çok bilgili. yarın büyük gün bakalım hayırlısıyla marş basalımda gerisi zamana kalmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 emre sen ne yaptın, 2. el bir EB alsan daha ucuz ve zahmetsiz olmaz mıydı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 emre sen ne yaptın, 2. el bir EB alsan daha ucuz ve zahmetsiz olmaz mıydı ? Kemal abi F1 tadı başka 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Kemal abi F1 tadı başka ne diyelim, Allah mesut etsin diyelim...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 25 30 bine ecobost olsa hemen alim bide ustune yok jantms tamponmus ses sistemiymis derken benim masrafimi kat kat cikariyor ayrica nedense focus 3 ve 2 lere isinamadim herzaman focus 1 in yeri baskadir ayrica yapilmamis biseyi yapmanin tadi baska. ecobost alip binsem her kosede focus 3 gorebilirim ama benim arabanin esi bile yok insanlarin bakislari ve yorumlari bile yetiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Emre insan kendi için yapmalı canım başkasının yorumundan banane değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Cocukluk hayalimiz iste hep bu need for speed underground yuzunden ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Cocukluk hayalimiz iste hep bu need for speed underground yuzunden ) Valla ben bir EB kullanıcısı olarak merakla izliyorum. Araç bitsede yolu Ankaraya düşse diye geçiriyorum hatta içimden. NFS kafası diye bişey var evet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Hayirliyla bitse bende merak ediyorum EB ile yapicagim denemeyi paylasirim once bi rodaji atlatalimda. Bu arada EB kac kg bilen varmi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Ruhsatta yazan 1389Kg 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Bende ecoboost kullanıcısı olarak bittiği zaman F1 İn karşısında saygıyla eğilirim valla maddi olarak bir şey yapamıyoruz ama en azından manevi olarak arkanızdayız gelişmeleri takip ediyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap