emreakyol Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Tork seni yanıltır. O kadar güç alman zor. 150 al yeter zaten. Abartmaya gerek yok. orası ole dynoda anlıcaz bakalım ne çıksa kardır zaten gözüm yukarılarda değil bu ayar bile yetiyor. daha üst devirleri ayarlamadık zaten detaylı. Rodaj ne oldu:) rodaja devam deneme amaçlı 1 sefer atraksiyon yaptık ole zaten yeni debriyajında rodajı olcak oda aradan çıkar ii oldu böyle 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Emre kardeşim hani Nerelerdesin özlettin vallahi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 (düzenlendi) rodajda 500kmyi geçti ufak tefek denemeler yapıyorum ortalama 180-190hp vericek gibi. şuanda debriyaj sıkıntı çıkarıyor 2. vitesten sonra dip gaz yapamıyorum hemen kaçırıyor. devir artıyor fakat araba yürümüyor. bende bronz baskı balata volan siparişi vericem bu hafta onu beklicem. ayrıca şanzıman kulağıda torka dayanmadığı için 2 kere kırdım onuda debriyaj değişirken polikarbondan yaptırcam o sorunuda halletmiş olcam. şuanki görünümü böyle.. yakında kaportaya başlıcam biyerden haber bekliyorum belki rs çamurluklar ve tampon alabilirirm Mayıs 11, 2014 emreakyol tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Hadi bakalım güzel olacak inş sonra bi görürüz artık buluşmalarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 görüşürüz tabi bu arada egzoz işleri tamamlandı. ayrıca içeriye el atmaya başladım komple yalıtımı hallettim ve koltukları döşemeleri taktım.şuan bitek ön kolsol çalışmam gösterge için özel pot yapılcak bide temizlik işi kaldı aküyüde istepnenin oraya koydum cuk oturdu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 bu akşam babamla yakıt ayarının zor kısmını hallettik. artık insan gibi yakabilir. afr oranım dip gazda full boosta 11.8 şehir içi 14.5.-15 arası yakıt değerleri ilerleyen zamanda belli olur ayar öncesi turboyla kmde 1.10 kr civarındaydı ve buram buram çiğ benzin kokuyoru egzozdan artık o koku kalmadı şuan için gayet düzgüz ilerleyen vakitte görücez. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Hayirli olsun. Cok zahmetli bi ise girmissiniz. Ufak tefek arizalar disinda bise cikarmazsa tadindan yenmez [emoji6] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Hayirli olsun. Cok zahmetli bi ise girmissiniz. Ufak tefek arizalar disinda bise cikarmazsa tadindan yenmez [emoji6] Allaha sukur ole beklenmedik bisey cikmadi plana uygun ilerliyoruz. 1 aya fln komple duzene oturur diye dusunuyorum. Yorum icin sagolun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Allaha sukur ole beklenmedik bisey cikmadi plana uygun ilerliyoruz. 1 aya fln komple duzene oturur diye dusunuyorum. Yorum icin sagolun. Baski,volan isini nasi cozdunuz? Onlara cok yuk binecek. Ben yazilim yaptirdim 2 de kacirmaya basladi simdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Baski,volan isini nasi cozdunuz? Onlara cok yuk binecek. Ben yazilim yaptirdim 2 de kacirmaya basladi simdi 6 yaprakli bronz baski balata ve ozel volant yaptiriyorm bikac haftaya elimde olur resimleri paylasirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 6 yaprakli bronz baski balata ve ozel volant yaptiriyorm bikac haftaya elimde olur resimleri paylasirim Cok iyi. Bekliyorum o zaman burdan paylasirsan sevinirim. 15.000 de 1 filtre degistirir gibi baski degistirmeyle ugrasilmaz [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 Volant nasıl olacak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 http://www.dailymotion.com/video/x1vhubb_focus-1-6-turbo_auto sıyıran debriyajla kalkış denedim 1-2 sarıyor sesten anlaşıldığı gibi 3. viteste anca yürüyebiliyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 (düzenlendi) http://www.dailymotion.com/video/x1vhubb_focus-1-6-turbo_auto sıyıran debriyajla kalkış denedim 1-2 sarıyor sesten anlaşıldığı gibi 3. viteste anca yürüyebiliyorum içeriden olmadığı için tam anlaşılmıyor ama iyi gittiği belli. çıkan sesler de güzel. kazasız belasız tadını çıkarırsınız inşallah. Mayıs 18, 2014 Fatih Mehmet USLU tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 yeni kaporta parçalarım gelmeden önceki son döküntü fotolar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap