Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Canavar hazır demek hadi gözünüz Aydın motor bittiyse kaporta daha kolaydır kazasız belasız binmek nasip olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Canavar hazır demek hadi gözünüz Aydın motor bittiyse kaporta daha kolaydır kazasız belasız binmek nasip olsun... allaha şükür motor işleri ve rodaj yazılım bitti ufak tefek işler kaldı debriyaj ve motor kulağı onuda şmdilik erteledim şuan kaportayı öne aldım gerçekten ihtiyacı var çünkü zaten sakin şehiriçi kullanımda bir sıkıntı vermiyor. kaportadan sonra çok daha iyi olucağı kesin hayırlısı bakalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 İntercooler cok vahsi bi gorunum katmis [emoji6] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 İntercooler cok vahsi bi gorunum katmis [emoji6] sağ şeritte giderken yanımdan aragazla geçenler aynada tekrar beni tamponun dibinde görünce gaza üfleyerek basıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 sağ şeritte giderken yanımdan aragazla geçenler aynada tekrar beni tamponun dibinde görünce gaza üfleyerek basıyorlar Benim hayalim distan tamamen stock icten ise girtlak dolu arabayla atarlananlari tokat manyagi yapmak [emoji2][emoji573] Dusunsene Distan jant kapakli halojen farli bide arkasinda 1.6 yazan f1 le audi bmw kovaliyosun [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Benim hayalim distan tamamen stock icten ise girtlak dolu arabayla atarlananlari tokat manyagi yapmak [emoji2][emoji573] Dusunsene Distan jant kapakli halojen farli bide arkasinda 1.6 yazan f1 le audi bmw kovaliyosun [emoji1] milleti şakalamak için bile olsa stock arabaya binemem otoparkta bile dururken kendini göstermeli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezer Mira Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Abi siz aşmışınız ya, biz evde daha yağ değiştiremiyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Bitmesini bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Abi siz aşmışınız ya, biz evde daha yağ değiştiremiyoruz aşmak değilde merak ve istek söz konusu isteyince herşey oluyor Bitmesini bekliyoruz bende bekliyorum hayırlısı bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 parçalar gelmeye devam ediyor kaportaya girmesine az kaldı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 hep güzel haber alamıyoruz sonuçta kendini bilmez pezevengin biri buğun arabayı bu hale getirmiş yorumu size bırakıyorm.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Emrecim geçmiş olsun, yapan cezasını bulur boşver. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 hep güzel haber alamıyoruz sonuçta kendini bilmez pezevengin biri buğun arabayı bu hale getirmiş yorumu size bırakıyorm.. adiler yaaa kardeşim geçmiş olsun valla en az senin kadar üzüldüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 büyük geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 cümleten teşekkürler. anlamadığım nokta madem camı kırıosun neden çamurluğa zarar veriyosun zaten renk tonu sıkıntılı bide onla uğraşcam bide yetkili servisle görüştüm pazartesi teslim edicem fakat orta konsol parçaları ne zaman gelir belli değil. bütün düzen alt üst oldu. hayırlısı artık yapcak bişey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap