Levent Ö. Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2014 merhaba forum.iyi hafta sonları olsun herkese. uzun zamandır forumda yoktum.aracıma ufak değişiklerle geri döndüm.sonunda uzun zamandır bekledığım aksesuarlar geldi.beğeninize sunuyorum bakalım güzel olmuşmu 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Karakaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 kapı açma kolunun yanındakiler ve kontağın çevresinde ki süper olmuş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 kapı açma kolunun yanındakiler ve kontağın çevresinde ki süper olmuş kapıkolundakiler fosforlu.karanlıkta hoş duruyor.bir sitede tesaduf gordum sipariş ettim. ama güzel oldu bencede. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Kapı kolları gerçekten güzel olmuş,sakıncası yoksa linkini atabilirseniz bizlerde yararlanabiliriz bu güzelliklerden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Kapı kolları gerçekten güzel olmuş,sakıncası yoksa linkini atabilirseniz bizlerde yararlanabiliriz bu güzelliklerde dostum sitede aynısını bulamadım.çok önce almıştım.ama benzeri var.sen siteyi biraz araştır istersen.ama cok geç geliyor.ben 2,5 ay bekledım. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-4pcs-set-Inner-Door-Bowl-Trim-Door-Bowl-Decorative-Stickers-fit-for-2012-Ford/858406443.html 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 heryerinde focus yazması dışında fena değil. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 dostum sitede aynısını bulamadım.çok önce almıştım.ama benzeri var.sen siteyi biraz araştır istersen.ama cok geç geliyor.ben 2,5 ay bekledım. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-4pcs-set-Inner-Door-Bowl-Trim-Door-Bowl-Decorative-Stickers-fit-for-2012-Ford/858406443.html http://www.aliexpress.com/item/the-luminous-inner-door-bowl-protection-stickers-inside-the-door-Bowl-paste-modified-for-2012-new/1042197365.html http://www.aliexpress.com/item/the-luminous-inner-door-bowl-protection-stickers-inside-the-door-Bowl-paste-modified-for-2012-new/946109691.html bunlar aynısı sanırım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Öncelikle Hayırlı Olsun. Belki yeri değil ama bu siteden alışveriş yapmak güvenli mi Bende http://www.aliexpress.com/item/ford-focus-2012-2013-MK3-Ford-fiesta-Door-handle-protection-film-4pcs-set/1617890945.html bu ürünü almak istiyorum da yapıştırma olduğu için boyaya felan zarar verir mi diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 site guvenli diyebilirim.yani ben gec gelmesi disinda sikinti yasamadim.ama cok fake satici var.dikkatli olun derim..mesela e bay da kaziklandim oyle bi siteden beklemiyodum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Karakaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 tekrar hayırlı olsun fosforluysa tadından yenmez valla arabada çok hoş bi hava yaratır gerçekten site ile ilgili olarak sizin söylediğiniz gibi sahtekarlara dikkat etmek gerekiyor açıkcası zaten bu tarz kullanıcı bazlı satış sitelerinin hepsi aynı sıkıntıyı yaşatıyor ne kadar güvenli alışveriş sistemleri olarak söylensede bi açıkları olup ondan dolayı insanların yani satıcı yada alıcının dolandırılmasına müsade edebiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Kontak etrafindaki haric begenmedim maalesef. Zevk meselesi ama aracin her tarafinda focus yazmasi pek hos degil. Klima dugmelerinde focus yazmasa daha guzel olurmus. Ama siz sevdiyseniz elbette sorun yok. Gule gule kullanin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Kontak etrafindaki haric begenmedim maalesef. Zevk meselesi ama aracin her tarafinda focus yazmasi pek hos degil. Klima dugmelerinde focus yazmasa daha guzel olurmus. Ama siz sevdiyseniz elbette sorun yok. Gule gule kullanin. resimlerde biraz öyle gözuksede araç içinde çok fazla dikkat çekici bir durum yok..ama açıkçası düğmeler sade olsa daha iyi duracakmış.taktıktan sonra bende farkettım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap