Oğuz Kasım Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2014 Merhabalar. Arkadaşımın 2011 Trend X Sedan Focus 3'ü var. Anahtarda bagaj tuşuna 2 defa basınca bagaj otomatik olarak açılıyor. Benim 2011 Style Plus HB de bu özelliği göremedim. Acaba bu özelliğin aktif edilmesi mi gerekiyor? Nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 HB'de de iki kere basına kilit atar ama kapağı el ile kaldırmanız gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 O bir özellik değil öyle olsa aracı alırken kontrol ettiğiniz donanım listesinde yer alırdı. Sedandaki de özellik değil yay konumları o göreve ön ayak oluyor uygun konumda.Özetle bu özelliğin olması için açıldığı gibi KAPANABİLİR de olması lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Kasım Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 HB'de de iki kere basına kilit atar ama kapağı el ile kaldırmanız gerekiyor. Teşekkürler Cem Bey. Sedan modelde bagaj kapağını elle kaldırmanız gerekmiyor, kendiliğinden açılıyor. Benim aracı inceledim kapağı kaldırabilecek iki adet pistondan başka bir şey yok. Acaba bazı modellerde kapağı kaldırmak için ayrı bir mekanizmamı var? Onu merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Teşekkürler Cem Bey. Sedan modelde bagaj kapağını elle kaldırmanız gerekmiyor, kendiliğinden açılıyor. Benim aracı inceledim kapağı kaldırabilecek iki adet pistondan başka bir şey yok. Acaba bazı modellerde kapağı kaldırmak için ayrı bir mekanizmamı var? Onu merak ediyorum. Öyle bir mekanizma yok.. Yakup'un dediği gibi yay sistemi ile alakalı.. Sedan kapağı da HB kapağına göre hayli hafif olduğundan yay kolayca kaldırıyor kapağı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Kasım Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 O bir özellik değil öyle olsa aracı alırken kontrol ettiğiniz donanım listesinde yer alırdı. Sedandaki de özellik değil yay konumları o göreve ön ayak oluyor uygun konumda.Özetle bu özelliğin olması için açıldığı gibi KAPANABİLİR de olması lazım Teşekkürler Yakup Bey. Zaten kapanmıyor, sadece açılıyor. Dediğiniz gibi olabilir. HB focusun kapağı sedana göre baya büyük ağırlıktan dolayı olabilir. Benim merak ettiğim ayrı bir mekanizması var mı? onu merak ediyordum, demek ki yokmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Teşekkürler Yakup Bey. Zaten kapanmıyor, sadece açılıyor. Dediğiniz gibi olabilir. HB focusun kapağı sedana göre baya büyük ağırlıktan dolayı olabilir. Benim merak ettiğim ayrı bir mekanizması var mı? onu merak ediyordum, demek ki yokmuş. Olabilir demeyelim de öyle diyelim Mekanizma felan yok yani ekstra birşey yok. Sadece uygun konumda açılıyor olay o bagaj kapağına 500 gr (atıyorum) bişey koyun açılmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Kasım Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Olabilir demeyelim de öyle diyelim Mekanizma felan yok yani ekstra birşey yok. Sadece uygun konumda açılıyor olay o bagaj kapağına 500 gr (atıyorum) bişey koyun açılmaz Öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 c-max titanyum x pakette bu özelik var bildiğim kadarıyla; ama maliyeti düşürmek adına bütün titanyum focus ve c-max lerde aynı anahtar kullanılmış!.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Arık Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 c-max titanyum x pakette bu özelik var bildiğim kadarıyla; ama maliyeti düşürmek adına bütün titanyum focus ve c-max lerde aynı anahtar kullanılmış!.. c max lerdeki amortisör kalınlığı focus veya herhangi hb araçların amortisörlerinden neredeyse 3 kat daha kalın. sebebine gelince motorlu amortisör kullanıyor olmasından kaynaklı. c maxlerde arkada tampon altına ayak sürünce kendiliğinden açılır ve bagaj içindeki butona bir kez tıkladığınızda da kendiliğinden kapanır. bu özellik sadece c maxlerde var diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 c max lerdeki amortisör kalınlığı focus veya herhangi hb araçların amortisörlerinden neredeyse 3 kat daha kalın. sebebine gelince motorlu amortisör kullanıyor olmasından kaynaklı. c maxlerde arkada tampon altına ayak sürünce kendiliğinden açılır ve bagaj içindeki butona bir kez tıkladığınızda da kendiliğinden kapanır. bu özellik sadece c maxlerde var diye biliyorum. Kuga da var bir de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Arık Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 doğrudur suv tipli olanlara eklenmiş demekki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 c maxlerde arkada tampon altına ayak sürünce kendiliğinden açılır yok diye biliyorum, kugada var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Arık Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 yok diye biliyorum, kugada var. c maxi gördüm. hatta kurcukladım showroom da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 c maxi gördüm. hatta kurcukladım showroom da o zaman ya ben yanlış hatırlıyorum yada bizimki bozuk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Grand C-Max de var ayak ile açılması. Öyle biliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Oğuz Kasım
Merhabalar. Arkadaşımın 2011 Trend X Sedan Focus 3'ü var. Anahtarda bagaj tuşuna 2 defa basınca bagaj otomatik olarak açılıyor.
Benim 2011 Style Plus HB de bu özelliği göremedim. Acaba bu özelliğin aktif edilmesi mi gerekiyor? Nasıl?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap