Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 (düzenlendi) Ozan kardeşim bende diyorumki acaba gidip bu özel servise mevcut 1000 km yi girdirip tanımlatayımmı bu göstergeyi. İleride bir sorun çıkartırmı bana yetkili servis. kusura bakmayın ilk kez kalkıştığım bi iş o yüzden böyle pimpirikliyim nasıl bi sorun onu soruyorum? servis zaten anlamaz kmnin olması gerekenden 1000 km daha düşük olduğunu. ben taktığımda 2400dü ayarlattığımda 17000 Şubat 25, 2014 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 hani şu olabilir belki çıkardığım göstergenin kodu ile taktığım göstergenin kodları farklı olur bilemiyorum sonuçta servis gıcıklık yapacaksa bir yolunu bulur muhakkak. dikkatimi çeken şu oldu çıkan eski gösterge 2010 üretimi iken taktığım geniş ekranlı gösterge 2013 üretimiydi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 hani şu olabilir belki çıkardığım göstergenin kodu ile taktığım göstergenin kodları farklı olur bilemiyorum sonuçta servis gıcıklık yapacaksa bir yolunu bulur muhakkak. dikkatimi çeken şu oldu çıkan eski gösterge 2010 üretimi iken taktığım geniş ekranlı gösterge 2013 üretimiydi.. Km yüzünden hiçbirşey olmaz. Ama sonuçta taktıınız gösterge fabrika çıkışı değil ve garanti dışı. Bu gösterge sebebiyle başka bir problem olursa veya ona bağlayabilirlrse o da garanti dışı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın Oruç Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 İşlem tamam Çorum Evlüce Otomotiv sağolsun işlemimde bana çok yardımcı oldu. Hasan Usta ilk defa değiştireceğini belirtti ama sanki yıllardır gösterge takıyormuş gibi sorunsuz bitirdi. Öncelikle gösterge montajını yaptı sonra güncelleme için bilgisayara bağlantı yaptı orda gösterge ekranı hatalarını ortadan kaldırdı son olarak km sayacını yükseltti işlemi bitirdi 80 tl ödeme yaptım ama değdi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Birde kendi çektiklerime bakıyorum kesinlikle her servis bir değil bunu öğrendim.. dostlar şunu sormak istiyorum acaba bu yeni göstergenin ortalama yakıt bölümü takriben kaç km'den sonra kendini kalibre eder? adaha 20 km yapmadım ama 10.3 leri gördüm 1.0 ecoboost araçta ortalama yakıt tüketimini. dğer verilerin hiçbirinde sorun yok sadece bu durum dikkatimi çekti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Birde kendi çektiklerime bakıyorum kesinlikle her servis bir değil bunu öğrendim.. dostlar şunu sormak istiyorum acaba bu yeni göstergenin ortalama yakıt bölümü takriben kaç km'den sonra kendini kalibre eder? adaha 20 km yapmadım ama 10.3 leri gördüm 1.0 ecoboost araçta ortalama yakıt tüketimini. dğer verilerin hiçbirinde sorun yok sadece bu durum dikkatimi çekti. Benim de basta oyle olmustu... hemen duzeldi sonra.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Benim de basta oyle olmustu... hemen duzeldi sonra.. takriben kaç km sonra kendi değerlerini buldu peki? ben 7.7 bile görmüyordum 1.0 aracımla.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 takriben kaç km sonra kendi değerlerini buldu peki? ben 7.7 bile görmüyordum 1.0 aracımla.. 10 km bile surmedi.. hatta ben sikinti olmadigini da dusunuyorum cunku olagandan yuksek gorundugunde sehir ici dur kalk yogun biryerdi, sonra normal degerlere indi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 10 km bile surmedi.. hatta ben sikinti olmadigini da dusunuyorum cunku olagandan yuksek gorundugunde sehir ici dur kalk yogun biryerdi, sonra normal degerlere indi.. Bulvarda fena da gitmiyordun akşam dönerken... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Birde kendi çektiklerime bakıyorum kesinlikle her servis bir değil bunu öğrendim.. dostlar şunu sormak istiyorum acaba bu yeni göstergenin ortalama yakıt bölümü takriben kaç km'den sonra kendini kalibre eder? adaha 20 km yapmadım ama 10.3 leri gördüm 1.0 ecoboost araçta ortalama yakıt tüketimini. dğer verilerin hiçbirinde sorun yok sadece bu durum dikkatimi çekti. sıfırlayıp deneyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Bulvarda fena da gitmiyordun akşam dönerken... Sana yetismem mumkun degildi.. Bu arada orada gezici radar oluyor, insallah yakalanmamisizdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Sana yetismem mumkun degildi.. Bu arada orada gezici radar oluyor, insallah yakalanmamisizdir Yok canım hem akşam ( hava karanlık) hemde 90 gidiyordum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Yok canım hem akşam ( hava karanlık) hemde 90 gidiyordum... 90 mil mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 90 mil mi? Çok güldüm Alperenim:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 yaklaşık 3 kez sıfırladım fakat yarın 100km bir yolda denemeyi düşünüyorum bakalım ne tepki verecek sonrasında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap