Aziz AY Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 08.03.2016 - 09:25 tarihinde, H. Cenk yazdı: yalnız bu MCA için değil eski kasa için .. sizin avatarda da MCA yazıyor. ben cesaret edip, makyajsız için olanı alamamıştım . Bunda muhtemelen digital hız da yoktur. Cenk abi, Aracimi degistirdim gecen hafta, firsat olmadi forumdan guncellemeye dizel titanium x- Op aldim tekrar 08.03.2016 - 09:27 tarihinde, Hakan K yazdı: kaça aldınız? ben fiyat sormamıştım çünkü [emoji4] merak ettim. hayırlı olsun bu arada. 300 e aldim hocam Tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 çok iyi güle güle kullanın. benimkini ankara'dan almıştım. kuga diye biraz tuzlu oldu sanırım veya ben pazarlık yapmayı bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 (düzenlendi) 08.03.2016 - 09:34 tarihinde, Hakan K yazdı: çok iyi güle güle kullanın. benimkini ankara'dan almıştım. kuga diye biraz tuzlu oldu sanırım veya ben pazarlık yapmayı bilmiyorum Expand şimdi 2014 makyajlı kasa geniş ekranlı gösterge 2012 aracıma alırsam dijital hız göstergesi geliyor mu ? şu an zaten aracımda geniş ekranlı gösterge mevcut elmden açılabiliyor mu ? Mart 8, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 08.03.2016 - 09:39 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: şimdi 2014 makyajlı kasa geniş ekranlı gösterge 2012 aracıma alırsam dijital hız göstergesi geliyormu ? Expand benim aldığım göstergede 2014 yılında üretildiği yazıyor. test diagnosticte öyle yazıyor. sonuçta kuga göstergesi focusta çalışıyor tıkır tıkır. mca göstergesi de olur gibime geliyor, neden olmasın ki? dijital hız mca da var mı bilmiyorum. var ise gelir o zaman bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 08.03.2016 - 09:43 tarihinde, Hakan K yazdı: benim aldığım göstergede 2014 yılında üretildiği yazıyor. test diagnosticte öyle yazıyor. sonuçta kuga göstergesi focusta çalışıyor tıkır tıkır. mca göstergesi de olur gibime geliyor, neden olmasın ki? dijital hız mca da var mı bilmiyorum. var ise gelir o zaman bence. Expand parçaların aslında modüllerin genelde içi aynı parça kodları farklı incemelerim sonucunda bu kanıya vardım kendimce örneğin benim geri görüş kamera modülü focusa ait geri görüş kamerası kugaya kamera dibindeki soket ve kablosu fiestaya dijital hız mca mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Diğer başlıklara mı kaysak aceba 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ali ihsan bal Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Gerçekten 300 şuan ki duruma göre çok iyi fiyat bende aramadayım zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 (düzenlendi) ilanlara bakarken bu ilanı buldum ama benim focus 3 style uyarmı acaba ilandaki focus 3,5 dizelin ekranı. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-yeni-ford-focus-titanyum-km-saati-hakanoto-cikma-dan-281756558/detay Mart 24, 2016 Adem Kazıl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 24.03.2016 - 11:52 tarihinde, Adem Kazıl yazdı: ilanlara bakarken bu ilanı buldum ama benim focus 3 style uyarmı acaba ilandaki focus 3,5 dizelin ekranı. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-yeni-ford-focus-titanyum-km-saati-hakanoto-cikma-dan-281756558/detay Expand Bunları telefonla aramak lazım, resim temsili diyor zaten resimdeki makyajlı kasanın. Ancak ellerinde genelde makyajsızınki oluyor. Parça no dan falan çoğu anlamıyor. Ön ve arkadan(parça no etiketi okunur) fotolarını isteyin. En iyi öyle anlarız Bir de genelde çok fiyat istiyorlar. Doğanın bulduğu makyajsız için olanı 300e satıyordu burada 750-800 isteyen var. Kullanılmış bir şeyse 300-400, çok temzi bir şeyse 500-600 verilir bence ama daha üstü bana manasız pahalı geliyor. Ben biri ikisini aradım baktım hiç bir şeyden anlamıyorlar sonra vazgeçtim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 (düzenlendi) Abi konuyu yazdıkdan sonra önceki konuları okudum bizim focus 3 e uymuyormuş, bu parçacının sitesini inceledim elinde kazalı mca tit. var %99 o arabadan çıkma gibi. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-yeni-ford-focus-titanyum-gosterge-paneli-hakanoto-cikma-dan-281755308/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-2015-ford-focus-titantyum-sag-sis-fari-hakanoto-cikma-dan-280423612/detay Mart 24, 2016 Adem Kazıl tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 geniş ekranlardan haber yokmu bilgi alabilirmiyiz daha önce var olup şimdi temin edilememesindeki sıkıntı nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2016 05.04.2016 - 12:45 tarihinde, Adem Kazıl yazdı: geniş ekranlardan haber yokmu bilgi alabilirmiyiz daha önce var olup şimdi temin edilememesindeki sıkıntı nedir? Expand Yurtdışından bulunan uygun fiyatlı ürünlerdi şu an o tarz bir kampanya yok o yuzden temin edilemiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Peki hala mi yok[emoji52] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2016 20.07.2016 - 18:09 tarihinde, Resul özdemir yazdı: Peki hala mi yok Expand Uzun zamandır yok maalesef, bekleyende bir o kadar çok... Tek tük bulunanlarda 1000 TL gibi yüksek rakamlarda... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap