Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Vaaaay lafa bak şaşırdım artık siz nasıl isterseniz öyle yapın ben çağırın diyemem bu laftan sonra :kop: niye la, anlamadım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 niye la, anlamadım ben Boşver abi bir gün benim düzenlediğim bir buluşma da anlatırım neden benim dedim çünkü ben hepinizi çağırıyorum :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Boşver abi bir gün benim düzenlediğim bir buluşma da anlatırım neden benim dedim çünkü ben hepinizi çağırıyorum :D :D la bizimkiler buluşma kıvamında olmuyo ki biri çıkıyo yemek yiyelim diyo biri çıkıyo kahve içelim diye spontane gidiyo bi organizasyon yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 la bizimkiler buluşma kıvamında olmuyo ki biri çıkıyo yemek yiyelim diyo biri çıkıyo kahve içelim diye spontane gidiyo bi organizasyon yok. Tamam sinir yapma la siz kankiler takılın abi ben organizasyon yaparım ayıpsın yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Tamam sinir yapma la siz kankiler takılın abi ben organizasyon yaparım ayıpsın yani La niye sinir yapayım, bence sen biraz anlamsız bozuk atıyorsun, gelmek istiyorsan gel bu kadar basit. Gizlimiz saklımız yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 La niye sinir yapayım, bence sen biraz anlamsız bozuk atıyorsun, gelmek istiyorsan gel bu kadar basit. Gizlimiz saklımız yok. Yok canım bozuk felan atmıyorum. Aynı anda aynı yerde denk geldik geçen hafta habersiz olunca görüşemedik ona gelecektim ama sıkıntı yok abim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap