Cem Durna Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 merhaba arkadaslar. halojen far soketinde kactane pin var bi bilginiz varmi. montaj bilgilerinde 8 pin aktif kullaniliyo. resimde ama 5 pin var. orjinal bi xenon farin yukseklik ayari sorununu gidermek icin far motorlarini degistirdim ama tesisat kisminda kafam karisti. yarin fari sokup soketine bakcam ama yinede sizdende bi bilgi almak istedim. ayrica holojen far yukseklik ayari yaparken eger farlariniz acik degilse far tasi hareket etmiyo. kisalari acinca hareket ediyo. buda aklima far motorunun kisa farin + sinden beslendigini dusundurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 merhaba arkadaslar. halojen far soketinde kactane pin var bi bilginiz varmi. montaj bilgilerinde 8 pin aktif kullaniliyo. resimde ama 5 pin var. orjinal bi xenon farin yukseklik ayari sorununu gidermek icin far motorlarini degistirdim ama tesisat kisminda kafam karisti. yarin fari sokup soketine bakcam ama yinede sizdende bi bilgi almak istedim. ayrica holojen far yukseklik ayari yaparken eger farlariniz acik degilse far tasi hareket etmiyo. kisalari acinca hareket ediyo. buda aklima far motorunun kisa farin + sinden beslendigini dusundurdu. İlk mesajda ne yazıyorsa o, fazlası olur(bazı 2011lerde hepsi var) eksiği olmaz. Ayar motorunun 3 pinide (+ - ayar) ayrıca geliyor) sadece bu 3 pine elektrik verince motor çalışıyor(denedik ) farların açık olup olmadığını BCMden kontrol ediyordur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 (düzenlendi) ozan abi bugun fari sokup bende baktim. 8 pin var halojende. resimdeki soket baska bi modelin olabilir. ozan abi bu holojen far soket bilgileri kesin dogrumu. ben ona gore bi xenon far icin ayri bi paralel soket yapcam. fari degistirmek istedigimde soketi sokup holojen soketini takmam yeterli olcak Ekim 1, 2014 Cem Durna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 ozan abi bugun fari sokup bende baktim. 8 pin var halojende. resimdeki soket baska bi modelin olabilir. ozan abi bu holojen far soket bilgileri kesin dogrumu. ben ona gore bi xenon far icin ayri bi paralel soket yapcam. fari degistirmek istedigimde soketi sokup holojen soketini takmam yeterli olcak Kesin doğru. Dediğim gibi fazlası olur eksiği yada yanlışı olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 ozan abi konu basindaki anlatimdaki soket resmi yanlis . istersen bi duzenleme yap. benim gibi belki baskasinda akli karisir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 ozan abi konu basindaki anlatimdaki soket resmi yanlis . istersen bi duzenleme yap. benim gibi belki baskasinda akli karisir Yanlış değil eksik, o fotoğraf Mertol abiden, kaynağını bilmiyorum ancak yurtdışı olabilir, ayar motorunun 3 ucu yok gerisi doğru. Ayar olayı yok yani Seninkini çekersen ekleriz edit:senin eklediğin fotoyu yeni gördüm, değiştiriyorum şimdi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kodaz Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 evet öyle olmalı, EZPARda var siyah zeminli, forumda olması lazım telefonları. Ozan bey bende abd gündüz led li mercekli xenon far aldım.Araca takınca kontak açıldığında gündüz led lerin yanmasını ayarlayabilirmiyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Ozan bey bende abd gündüz led li mercekli xenon far aldım.Araca takınca kontak açıldığında gündüz led lerin yanmasını ayarlayabilirmiyim? İlk mesajdaki 2.Yöntem 4. adımda örnek var. OEM farsa 2 nolu pine bağlamanız lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buğra T. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Içeriden far ayarı yapılabiliyor mu ? Oem den kasıt x in farları ve balastları mı ? Yoksa er-ol daki st tip farlar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Oem den kasıt x in farları ve balastları mı ? Yoksa er-ol daki st tip farlar mı? Fark ediyor mu? sadece renk değişik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Fark ediyor diye biliyorum. Siyah çerçeveli farların çin malı olanlarıda var. Çinliler yükseklik motoruna kesin el atmıştır [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Fark ediyor diye biliyorum. Siyah çerçeveli farların çin malı olanlarıda var. Çinliler yükseklik motoruna kesin el atmıştır [emoji23] O ayrı mesele, hepsinde olabilir. Oem demek orjinal demek zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Oemin tam olarak neye karşılık geldiğini ben açıkcası bilmiyorum. Çin malı multimedyalarda mesela oem tasarım oem navigasyon felan diye tabirler geçiyo. Neyse konuyu bulandırmıyım daha fazla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buğra T. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Fark ediyor mu? sadece renk değişik. Fark ediyor tabiki oem daha geç sararıyor. Yani yan sanayi 700 ken oem 1000 se çok iyi fiyat.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Fark ediyor tabiki oem daha geç sararıyor. Yani yan sanayi 700 ken oem 1000 se çok iyi fiyat.. Aşağıdaki yoruma istinaden dedim. ST far veya Oem var dediklerimiz zaten ikiside OEM, yan sanayi farklı tabi ki. Oem den kasıt x in farları ve balastları mı ? Yoksa er-ol daki st tip farlar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap