Buğra T. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Aşağıdaki yoruma istinaden dedim. ST far veya Oem var dediklerimiz zaten ikiside OEM, yan sanayi farklı tabi ki. Er-ol da satılanlarda mı oem ? Ben onları yan sanayi olarak düşünmüştüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Er-ol da satılanlarda mı oem ? Ben onları yan sanayi olarak düşünmüştüm. Er-ol oto şuan ne satıyor veya elinde ne var bilmiyorum. Sormanızda fayda var ikisini de satıyordur (elinde varsa) muhtemelen. Body-kit lie gleaner sanırım yan sanayii idi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Içeriden far ayarı yapılabiliyor mu ? Oem den kasıt x in farları ve balastları mı ? Yoksa er-ol daki st tip farlar mı? İçerden derken? farın üzerindeki yani kaputun altına kalan kısımdaki ayar vidalarından sağ sol ve aşağı yukarı ayarı 7mm alyanla yapılabilir. Oemin tam olarak neye karşılık geldiğini ben açıkcası bilmiyorum. Çin malı multimedyalarda mesela oem tasarım oem navigasyon felan diye tabirler geçiyo. Neyse konuyu bulandırmıyım daha fazla Herşeyde olduğu gibi yanlış kullanan yığınla, orijinalinin aynısı diye orijinal diyen gördüm ben OEM original equipment manufacturer demek yani orijinal ürün üreticisi yani aslında bizde yanlış kullanıyoruz, far için visteon OEM oluyor. Buradaki kullanımda üreticiye değil direk ürüne OEM diyoruz, Ford o malı alıp taktığı için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 İçerden derken? farın üzerindeki yani kaputun altına kalan kısımdaki ayar vidalarından sağ sol ve aşağı yukarı ayarı 7mm alyanla yapılabilir. Herşeyde olduğu gibi yanlış kullanan yığınla, orijinalinin aynısı diye orijinal diyen gördüm ben OEM original equipment manufacturer demek yani orijinal ürün üreticisi yani aslında bizde yanlış kullanıyoruz, far için visteon OEM oluyor. Buradaki kullanımda üreticiye değil direk ürüne OEM diyoruz, Ford o malı alıp taktığı için. Bak bunu bilmiyodum far konusundada gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim. Bende bir çift almayı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buğra T. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 İçerden derken? farın üzerindeki yani kaputun altına kalan kısımdaki ayar vidalarından sağ sol ve aşağı yukarı ayarı 7mm alyanla yapılabilir. Herşeyde olduğu gibi yanlış kullanan yığınla, orijinalinin aynısı diye orijinal diyen gördüm ben OEM original equipment manufacturer demek yani orijinal ürün üreticisi yani aslında bizde yanlış kullanıyoruz, far için visteon OEM oluyor. Buradaki kullanımda üreticiye değil direk ürüne OEM diyoruz, Ford o malı alıp taktığı için. İçeriden derken direksiyonun sol altındaki çubuktan bahsediyorum (yukarı ve aşşağı) Oem den kastım da balastlar ve ampuller. Yani orjinaldeki gibi D serisi mi? Yoksa çakma diye tabir ettiğimiz H serisi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 İçeriden derken direksiyonun sol altındaki çubuktan bahsediyorum (yukarı ve aşşağı) Oem den kastım da balastlar ve ampuller. Yani orjinaldeki gibi D serisi mi? Yoksa çakma diye tabir ettiğimiz H serisi mi? Hayır çalışmıyor. Komple oem fardan bahsediyoruz. Ampulude balastıda vidasıda. Doğal olarak D. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 bu arada yakup abi oem siyah fara 1000 lira demiste. nerden tedarik edebilim. bilgisi olan varmi bu konuda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buğra T. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Hayır çalışmıyor. Komple oem fardan bahsediyoruz. Ampulude balastıda vidasıda. Doğal olarak D. Ve bütün bunlar 1000 tl öyle mi? Balast, ampul ve far takımı? Eğer öyleyse çok iyiymiş... Tedarik edebileceğim bir yer söyleyin bende hemen girişmek isterim bu işe. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Ve bütün bunlar 1000 tl öyle mi? Balast, ampul ve far takımı? Eğer öyleyse çok iyiymiş... Tedarik edebileceğim bir yer söyleyin bende hemen girişmek isterim bu işe. O zaman için öyleydi, 1 ay kadar önce 1500 dediler. Forumda telefonları vardır EZPARdan alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Ozan abi bu fiyat sıfır orjinal siyah zeminli yani st far içinmi. Yoksa krom far içinmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Ozan abi bu fiyat sıfır orjinal siyah zeminli yani st far içinmi. Yoksa krom far içinmi? ST Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Bu farları aldıgımızda elm327 ıle sorunsuz sekılde montaj yapılabılıyormu? Bu farlar 2008-2011 model yani Makyajlı eski kasa 2.5 için ancak focus 3 için olanını alırsanız, forumda anlatıldığı şekilde yapabilirsiniz. Aracınız 2012 olduğuna göre biraz kablo eklemek gerekecektir muhtemelen ancak arıza lambası vs sorunu olmaz ve yükseklik ayarı dışında çalışır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Ozan bey sizin anlatiminiza baktim. Acikcasi cesaret edemedim. Artik tak calistir seklinde bulursam ona bakarim. Tekekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Ozan bey sizin anlatiminiza baktim. Acikcasi cesaret edemedim. Artik tak calistir seklinde bulursam ona bakarim. Tekekkurler Focus 3 için tak çalıştır sistem bence riskli, far içersinde fazladan röle, hatta çok fazla ısınacak direnç gerekecek, ayrıca en son düşündüğüm de ekstra kablo olmadan tak çalıştır bir sistem kuramadım, kuranada denk gelmedim, bu saatten sonrada olacağını sanmam. ELMli yöntemde, X paket farı nasıl çalışıyorsa öyle çalışıyor ekstra bir riski yok yani. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Aracım için linkteki farları düşünüyorum. Ama montajı ya da tak çalıştır şeklinde olur mu? Muayenede nasıl bir sorun olur? Yani bu ürün hakkında düşünceleriz nedir? http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2929/Ford-Focus-III-Bi-Halojen-Mercekli-Far-Seti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap