Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Aracım için linkteki farları düşünüyorum. Ama montajı ya da tak çalıştır şeklinde olur mu? Muayenede nasıl bir sorun olur? Yani bu ürün hakkında düşünceleriz nedir? http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2929/Ford-Focus-III-Bi-Halojen-Mercekli-Far-Seti Bixenon değil ama bu farlar. Halojen mercekli. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum montajda. Muayenede sanırım sorun olmuyordu xenon ampül olmadığı için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Doğan bey bu konu hakkında hiç bilgim yok ben farda mercek görünce xenon sandım.halojenle xenon farkı nedir? Sormamın nedeni bu aralar Çine Guangzhou ya gideceğim oradan almak düşüncesindeyim ama neye dikkat etmen gerek nasıl bir şey alacağımı bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Doğan bey bu konu hakkında hiç bilgim yok ben farda mercek görünce xenon sandım.halojenle xenon farkı nedir? Sormamın nedeni bu aralar Çine Guangzhou ya gideceğim oradan almak düşüncesindeyim ama neye dikkat etmen gerek nasıl bir şey alacağımı bilemiyorum. Çin malı farlarda mercekte kararma olduğunu duymuştum. Bu yüzden kimse önermiyor. Orj fara mercek montajıyla bixenon a çeviren arkadaşlarımız var. Bu yoluda deneyebilirsiniz. Halojen mercekli farlarla ampül normal far ampülü. Mercek ışığı topluyor daha düzgün ışık veriyor. Ama bixenonlarda ampül xenon olduğu için çok daha iyi aydınlatma alırsınız. Daha derin bilgiyi arkadaşlar konuya cevap yazdıklarında öğreniriz. O linkteki farı alana kadar hemen hemen aynı paraya el yapımı bixenon yaptırabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Evet Taner beyle iletişime geçtim..Bir anda okadar para vermek biraz ağır olacaktı. Galiba bizim xenon far hayalde kalacak. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Evet Taner beyle iletişime geçtim..Bir anda okadar para vermek biraz ağır olacaktı. Galiba bizim xenon far hayalde kalacak. Teşekkürler.. Valla halojen alacaksanız hiç uğraşmayın paranız cebinizde kalsın. Ama bi xenonu kesinlikle öneririm. Tabi maddiyat elveriyorsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Eğer kısmet olupta bir daha araba alırsam. Baz versiyon değil en dolusundan bakacam. sonradan fardı, kolçaktı, cam filmiydi. olmuyo ya gerçektten olmuyo..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 @Taner Eviş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Abicim @ falan öyle çalışmıyor dedim ama boşuna yapıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selcuk siverekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 ozan bey elm 327 kablo sayesinde 2011 benzinli style focus bi-xenon farımı hiç bir tesisat işlemi yapmadan arıza ışığı yakmadan farı çalıştırmayı başardım çok teşekkür ederim paylaşımınız için yalnız yokuş kalkış ve lastik basıncını yapamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 ozan bey elm 327 kablo sayesinde 2011 benzinli style focus bi-xenon farımı hiç bir tesisat işlemi yapmadan arıza ışığı yakmadan farı çalıştırmayı başardım çok teşekkür ederim paylaşımınız için yalnız yokuş kalkış ve lastik basıncını yapamadım. esp yok o zaman sizde 2011 model style'a plus paket almadıysanız bu böyle. Aktif olmaz yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selcuk siverekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 yakup bey nasıl anlarız esp nın olup olmadığını ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 yakup bey nasıl anlarız esp nın olup olmadığını ? Yol bilgisayarına girin, sürücü destek bölümünde TCS kapatma var mı veya kontağı çevirirken sarı bir ışık yanar. (aşağıdaki gibi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selcuk siverekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 benim arabada esp yok ozaman yakup bey peki ben bu işlemleri elm 327'le yaptım arabaya bir zararı olur mu caba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Tecrübem yok lakin bir şey olacağını sanmam. Müsait vakitte eski haline çekmeniz iyi olabilir belki aksi durumda şu şu hatalar var diye mesaj gelebilir (serviste en azından) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 benim arabada esp yok ozaman yakup bey peki ben bu işlemleri elm 327'le yaptım arabaya bir zararı olur mu caba ? Lastik basınç ve hill holder ile ilgili değerleri eski haline getirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap