Melih Ordueri Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 bu elm327 kablosundan direk #14'ü değiştirsek başka bir şey yapmadan led xenonları kullanabilirmiyiz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih Ordueri Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 1 aydır yardımcı olan olmadı sorum şu led ampül taktığımızda (xenon değil) elmden aktif edip kullanabilirmiyiz arıza vermeden ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 1 saat önce, Melih Ordueri yazdı: 1 aydır yardımcı olan olmadı sorum şu led ampül taktığımızda (xenon değil) elmden aktif edip kullanabilirmiyiz arıza vermeden ? Nereye takacaksınız ona göre değişir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih Ordueri Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Şimdi, Mete Turfan yazdı: Nereye takacaksınız ona göre değişir kısalara taktım hocam h7.kısa far hatası verdi ve ampullere giden elektriği kesti takınca,şimdi elimde elm cihazı var o ayarı değiştirsem sorun ortadan kalkarmı yoksa tesisat mı hazırlamak lazım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 kısalara taktım hocam h7.kısa far hatası verdi ve ampullere giden elektriği kesti takınca,şimdi elimde elm cihazı var o ayarı değiştirsem sorun ortadan kalkarmı yoksa tesisat mı hazırlamak lazım ? Sorun aldığınız xenon kaynaklı, elm ile bişey yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih Ordueri Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Şimdi, Kadir Mermer yazdı: Sorun aldığınız xenon kaynaklı, elm ile bişey yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum. xenon değil hocam led ampül,uzunlarda sorunsuzca çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 @Melih Ordueri kısalara led ampul takmayın zaten,hiç arıza vermese fazla ısıdan çevresine veya far tasına v.s zarar verir. Bu tip ampuller uzunlar için daha sağlıklı diye biliyorum. Mutlaka beyaz ışık istiyorsanız ya bi-xenon fara geçeceksiniz ya da standart ampullerin beyaz ışıklı olanlarını kullanacaksınız.(Osram Nightbreaker - Philips Diamond Vision gibi...) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 [mention=2294]Ozan Kar[/mention] Yardımların için teşekkür ederim. Farları taktım ve çalıştı. Elm den açtığım işe yaradı sanırım. Birde nacizane benim araçta şansım bende daha önce belirttiğim gibi çoğu tesisat hazır fabrika çıkışı. Far soketi doluydu. Farları taktım ve çalıştı. İşin ilginç yanı far düğmesinden yükseklik ayarını döndürüyorum sanki farlarda ayarlanıyo gibi geldi bana ama göz yanulması da olabilir gece bakmak gerek. Birde dönüş farı çalışmadı ya normalde çalışmıyor ya da elm den bir ayarı var ben açmadım. Artık onada bakarız sonra [emoji3] Tekrar teşekkürler. Edit. Alttaki dikine olanlar fazla oldu onları daha sonra çıkaracağım. Ayrıca DRL ler farları açılınca kısılıyor oda ayrı bir güzellik. [emoji3] Beni de kaşıyorsunuz varya ??[emoji44] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Konuyu komple okudum. Bende dün st far aldım ama montajını hiç bilmiyordum. Biraz sonrunlu galiba. Gördüğüm kadarıyla eğer soket doluysa Elm den degistirdigimizde yeterli oluyor. Eksikse saseden kablo çekicez. Bakalm elektrikçi anlarmı. Inşallah soket doludur. Aracm 2013 dizel style Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Beni de kaşıyorsunuz varya ??[emoji44] [emoji4][emoji3] Bide böylemi kaşısak seni acaba [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Konuyu komple okudum. Bende dün st far aldım ama montajını hiç bilmiyordum. Biraz sonrunlu galiba. Gördüğüm kadarıyla eğer soket doluysa Elm den degistirdigimizde yeterli oluyor. Eksikse saseden kablo çekicez. Bakalm elektrikçi anlarmı. Inşallah soket doludur. Aracm 2013 dizel style Çok kolay. Elm ile açtıktan sonra yapacağın basit. Arbanın far soketindeki 2 nolu pinlere drl için sigorta kutusundan kablo çekeceksin. Bir de 9 nolu pinlere şase vereceksin. Her far için bunları yapınca sorunsuz çalışır. Sigorta kutusundaki drlye çekeceğin kablo için yeri şöyle anlatıyım. Arabanın sağına denk gelen cama en yakın sigorta yuvasından alacan. Konu içinde foto olması lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 15 saat önce, Berat Hasbek yazdı: Beni de kaşıyorsunuz varya ?? Önünde 2 seçenek var. 1. si malum farlar.. 2. si ise bu buyur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper sönmez Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-focus-3-2011-2014-h.b-sedan-mercekli-siyah-ledli-on-far-374494330/detay/ Bu farı spariş eden varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Çok kolay. Elm ile açtıktan sonra yapacağın basit. Arbanın far soketindeki 2 nolu pinlere drl için sigorta kutusundan kablo çekeceksin. Bir de 9 nolu pinlere şase vereceksin. Her far için bunları yapınca sorunsuz çalışır. Sigorta kutusundaki drlye çekeceğin kablo için yeri şöyle anlatıyım. Arabanın sağına denk gelen cama en yakın sigorta yuvasından alacan. Konu içinde foto olması lazım Bu işlemi elm ile olmazsa yani soket boş ise yapıcam dimi abi. Anladım abi yaptırırım [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Bu işlemi elm ile olmazsa yani soket boş ise yapıcam dimi abi. Anladım abi yaptırırım [emoji4] Yooo. Elm ile ayarları yapacan. Sonra kabloları çekecen. Far soketlerin doluysa zaten sorun yok. Sadece elm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap