Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 aynen... şansımızı deneriz bir... [emoji4] Gel gel bi el atalım bu işe. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Gun Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Abiler Merhaba linkteki farı alsak orjinal farları söküp bunları taktığımızda hiç bir işlem yapmadan sadece soketleri takarak çalışırmı birde bu farlar viraj içi aydınlatma işlevi görürmü http://tr.aliexpress.com/item/2012-2014-Year-For-FORD-For-Focus-3-LED-Headlights-Head-Lamps-Bi-Xenon-Projector-Lens/32311411723.html?ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Tak çalıştır halojen far kiti, viraj aydınlatması da yok. Gümrük vs. de binince fiyat 2000 TL olur ki xenon olmayan fara bu para verilmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Abiler Merhaba linkteki farı alsak orjinal farları söküp bunları taktığımızda hiç bir işlem yapmadan sadece soketleri takarak çalışırmı birde bu farlar viraj içi aydınlatma işlevi görürmü http://tr.aliexpress.com/item/2012-2014-Year-For-FORD-For-Focus-3-LED-Headlights-Head-Lamps-Bi-Xenon-Projector-Lens/32311411723.html?ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 Bixenon düsunuyosan orjinal drl li dogan kurban abiyle baglantiya geç derim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Abiler Merhaba linkteki farı alsak orjinal farları söküp bunları taktığımızda hiç bir işlem yapmadan sadece soketleri takarak çalışırmı birde bu farlar viraj içi aydınlatma işlevi görürmü http://tr.aliexpress.com/item/2012-2014-Year-For-FORD-For-Focus-3-LED-Headlights-Head-Lamps-Bi-Xenon-Projector-Lens/32311411723.html?ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 Hiç uğraşma al bir tit x far takımı. Çok uğraşmadan aracına monte ettir keyifle kullan. Örnek foto 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Bi ornekte benden olsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut yavuz Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Herkese merhaba. Ben 2012 focus style plus dizel kullanicisiyim. Yazilanlari odudum cok guzel bir paylasimdi elinize saglik. Elimde mercekli farlar mevcut bunun uzrindeki xenonlarda osram d3s 35w ben bu xenonlari bir röle ve bu rolenin arti ve eksi beslemesine bir diyoy 1n4007 bagladimda farlarimi kakabilitmiyim. Yandi farzedelim bu takilan malzemelerde ve eklenen kablolama tesisatinda akabinde gem modulune herhangibir zarari varmidir. Diyer merak ettim sey ise farlarda yada drl lerde titreme oluyor yaziyor tam anlamadim o konuyu aydinlatirsaniz beni cok sevinirm.simdiden tesekkurler .nomedia Bu sekilde yaparsan herhangi bir titreme isinma yada gem modulune bi zarari olurmu MOV_0132.mp4 Herkese merhaba. Ben 2012 focus style plus dizel kullanicisiyim. Yazilanlari odudum cok guzel bir paylasimdi elinize saglik. Elimde mercekli farlar mevcut bunun uzrindeki xenonlarda osram d3s 35w ben bu xenonlari bir röle ve bu rolenin arti ve eksi beslemesine bir diyoy 1n4007 bagladimda farlarimi kakabilitmiyim. Yandi farzedelim bu takilan malzemelerde ve eklenen kablolama tesisatinda akabinde gem modulune herhangibir zarari varmidir. Diyer merak ettim sey ise farlarda yada drl lerde titreme oluyor yaziyor tam anlamadim o konuyu aydinlatirsaniz beni cok sevinirm.simdiden tesekkurler Yardimci olabilecek yokmu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 neden gemden aktive edip rölesiz bağlamıyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut yavuz Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Nasil yapilacagi hakkimda bi bilgim yok elm 327 diye bir seyden bahsetmissiniz nasil yaplacagini bilmiyorum. Oyuzden role diyot daha kolay geldi bana hangisini onerirsiniz peki role diyot yaptim zaman bir problem olurmu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Problem olacağını sanmam ama elm ile yapmanız daha sağlıklı ve orijinal. Her adım resimli olarak anlatılmış durumda gayet basit bir işlem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut yavuz Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Bu elm islemini istanbulda yapan bir yer biliyormusunuz peki ozan bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Bu elm islemini istanbulda yapan bir yer biliyormusunuz peki ozan bey. Yer olarak bilgim yok ancak Murat Kavuk ta kablo var, kendisi ile iletişime geçerseniz yardımcı olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut yavuz Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Tesekkurler yardimin icin peki son olarakta sormak istedim birsey var role ve diyot isleni her iki far tek role ve diyotmu uygulaniyor yoksan yoksa iki role iki diyotmu vu diyot isinma yada isiklarda kesilmeler oluyormu. Murat KAVUK bey ile irtibat kurya calisacagim umarim yardimci olur tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2015 12 saat önce, Erkut yavuz said: Tesekkurler yardimin icin peki son olarakta sormak istedim birsey var role ve diyot isleni her iki far tek role ve diyotmu uygulaniyor yoksan yoksa iki role iki diyotmu vu diyot isinma yada isiklarda kesilmeler oluyormu. Murat KAVUK bey ile irtibat kurya calisacagim umarim yardimci olur tesekkurler. tek röle-diyot. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selahattin Koçak Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 merhabalar arkadaşlar araç üzerinde gelene tit x farını dönüş lambaları otomatik yükseklik ayarını bozmadan olağan tesisatla kesme biçme yapmadan tak çalıştır yapabilirmiyiz birde oluyorsa veya en az kesme biçme ana tesisata zarar vermeden yapabiliyorsak muayende ve garantide sıkıntı çıkarmı herhangi bir durumda 2013 titanium + sunroof var aracın hangi paket olduğunu bilmiyorum opsiyonları var sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap