Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Dediğiniz şekilde olmuyor. Muayene'den geçmez. Garanti için keza elektriği bozarsan iptal olur. Bu tür şeyleri eksiden de çok kez konuştuk, okuyabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selahattin Koçak Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 (düzenlendi) benim xenon larla farklı focus oem xenon ları karşılaştırdığımda benim kısa farlar sönük kalıyor içindeki ampülden kaynaklımıdır yada değiştirsemmi ampülü bir diğer sorum bugün serviste sordum modülle beraber değişmesi lazım dedi böyle bişey varmıdır ki varsa modül aşırı pahalı eklemek istiyorum bugün serviste b-max di sanırım bi-xenon ve etrafı siyah plastiklemi ne kaplanmış yeni modellerdemi mevcuttur Şubat 17, 2016 Selahattin Koçak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 15 saat önce, Selahattin Koçak said: benim xenon larla farklı focus oem xenon ları karşılaştırdığımda benim kısa farlar sönük kalıyor içindeki ampülden kaynaklımıdır yada değiştirsemmi ampülü bir diğer sorum bugün serviste sordum modülle beraber değişmesi lazım dedi böyle bişey varmıdır ki varsa modül aşırı pahalı eklemek istiyorum bugün serviste b-max di sanırım bi-xenon ve etrafı siyah plastiklemi ne kaplanmış yeni modellerdemi mevcuttur ben tam sorunuzu anlayamadım, yardımcı olmak isterim aslında ama... b-max'de bixenon yok diye biliyorum, onların farları halojen ancak mercekli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 15 saat önce, Selahattin Koçak said: benim xenon larla farklı focus oem xenon ları karşılaştırdığımda benim kısa farlar sönük kalıyor içindeki ampülden kaynaklımıdır yada değiştirsemmi ampülü bir diğer sorum bugün serviste sordum modülle beraber değişmesi lazım dedi böyle bişey varmıdır ki varsa modül aşırı pahalı eklemek istiyorum bugün serviste b-max di sanırım bi-xenon ve etrafı siyah plastiklemi ne kaplanmış yeni modellerdemi mevcuttur Sizin farlarınızdaki ampüller eğer orj ampül ise aydınlatma performansı o kadardır. Ama orj far aydınlatması çok çok iyidir bu size az gelmiş olamaz. Farınız d3s xenon ampül tipi kullanıyor. Farlarda modül diye birşey yok. Xenon ampül ve far beyni dediğimiz d3s balast var. Farlarınız mercekli far olduğunu farzedip yazdım yukarıdakileri. Ha farlardaki ampüller değişecek sonucu çıkarsa ortalama 300-500 arasına çift değiştirebilirsiniz. Bu serviste farklı olacaktır bilginiz olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selahattin Koçak Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 On 18.02.2016 at 15:29, Doğan Kurban said: Sizin farlarınızdaki ampüller eğer orj ampül ise aydınlatma performansı o kadardır. Ama orj far aydınlatması çok çok iyidir bu size az gelmiş olamaz. Farınız d3s xenon ampül tipi kullanıyor. Farlarda modül diye birşey yok. Xenon ampül ve far beyni dediğimiz d3s balast var. Farlarınız mercekli far olduğunu farzedip yazdım yukarıdakileri. Ha farlardaki ampüller değişecek sonucu çıkarsa ortalama 300-500 arasına çift değiştirebilirsiniz. Bu serviste farklı olacaktır bilginiz olsun. aslında modülden kastım ünce uzun ampül gibi birşey gösterdi servis parts dan arkadaş 600 lira dedi o modül dediği için bende modül dedim demekki gördüğüm b-max halojenmiş bi-xenon sanmıştım geçerken gözüme çarptı peki bu piyasada olan d3s ampüllerden alsak aydınlatma vs. de fark olurmu bu arada orjinal ampül ne kullanılıyor bu araçlarda farklarım xenon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Iyi günler beyler. Focusuma bi xenon mercek montajı yaptım. Şimdi bağlantılarını yapmaya sıra geldi. Balastlar gen5. Sorularım şöyle: 1. Merceklerin perdelerinden çıkan uzun kablolarını soketten gelen uzun çıkışına bağlayacağım. Soğuk sellektör yani farlar kapalıyken sellektör yapmak için araya röle koymalı mıyım yoksa direk bağlantı yeterli mi? 2. Focus 3 ün soket bağlantı şemasını bilen biri paylaşabilir mi? Hangisi uzun hangisi kısa hangisi motor bilemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 5 dakika önce, Hakan G. said: Iyi günler beyler. Focusuma bi xenon mercek montajı yaptım. Şimdi bağlantılarını yapmaya sıra geldi. Balastlar gen5. Sorularım şöyle: 1. Merceklerin perdelerinden çıkan uzun kablolarını soketten gelen uzun çıkışına bağlayacağım. Soğuk sellektör yani farlar kapalıyken sellektör yapmak için araya röle koymalı mıyım yoksa direk bağlantı yeterli mi? 2. Focus 3 ün soket bağlantı şemasını bilen biri paylaşabilir mi? Hangisi uzun hangisi kısa hangisi motor bilemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. İyi günler ama hepimiz bey değiliz Konuyu ilgili konu ile birleştirdim. Bakınız ilk mesaj Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Ben daha bayanlara denk gelmedim ondan öyle dediydim ? Yakup bey ben bu konuyu okudum ama yine bir daha baştan bakayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Mevcut konular olduğu sürece aynısını tekrar açmıyoruz malum o zaman burası tarla gibi olurdu Bir ağaç 100 meyve olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Soket şeması konu içinde mevcut olması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 2 saat önce, Hakan G. said: Iyi günler beyler. Focusuma bi xenon mercek montajı yaptım. Şimdi bağlantılarını yapmaya sıra geldi. Balastlar gen5. Sorularım şöyle: 1. Merceklerin perdelerinden çıkan uzun kablolarını soketten gelen uzun çıkışına bağlayacağım. Soğuk sellektör yani farlar kapalıyken sellektör yapmak için araya röle koymalı mıyım yoksa direk bağlantı yeterli mi? 2. Focus 3 ün soket bağlantı şemasını bilen biri paylaşabilir mi? Hangisi uzun hangisi kısa hangisi motor bilemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. 1. diyot koymalısınız yoksa kısa açıncada perde iner. 2. konuyu okudum demişsiniz ama ilk mesajda var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Zaten en başından beri buradaki ve diğer forumlardaki bi xenon başlıklarını ezberledim nerdeyse. Evet ilk mesajda pinler var ama 1 numara nereden başlıyor onu öğrenmek istedim. Yani özellikle bu oto elektrik konularında ilkokul seviyesinde sayılırım. Yanlış bir şey yapmayayım diye emekleyerek ilerliyorum. Diyot 1N4007 olacak sanırım. Dimi? Ayrıca bağlantı şeması da alttaki gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 2 dakika önce, Hakan G. said: Zaten en başından beri buradaki ve diğer forumlardaki bi xenon başlıklarını ezberledim nerdeyse. Evet ilk mesajda pinler var ama 1 numara nereden başlıyor onu öğrenmek istedim. Yani özellikle bu oto elektrik konularında ilkokul seviyesinde sayılırım. Yanlış bir şey yapmayayım diye emekleyerek ilerliyorum. Diyot 1N4007 olacak sanırım. Dimi? Ayrıca bağlantı şeması da alttaki gibi. Aracın üstündekisoketlerde numaralar var onu kastediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Abi bak aracın üzerindeki soketi inceleme fırsatım olmadı daha. O zaman tamamdır. Ama ben yine bu işi kendim beceremem. Becersem de içime sinmez. Bi oto elektrikçisine gideyim her ihtimale karşı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2016 2 saat önce, Hakan G. said: Diyot 1N4007 olacak sanırım. Dimi? hayır yetmez 1N4007 1 amper olması lazım, size en az 5 amperlik lazım, elektrikçiye gidecekseniz onlarda zaten vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap