Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2016 1 dakika önce, Ozan Kar yazdı: fark araçtan değilde site ile programın yazılarının farklı olmasından. Değerler aynıdır. #16 Led DRL olacak. Teşekkürler. #14-Alternatif HId #15 (headlamps)-RH symmetry (Sanırım bunu karıştırdım hatırlamıyorum orj) #16-LED DRL #17-without dimmed Dipped Headlights olarak kaydettim. Dediğim gibi sanırım 15i yanlış yaptım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2016 2 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Teşekkürler. #14-Alternatif HId #15 (headlamps)-RH symmetry (Sanırım bunu karıştırdım hatırlamıyorum orj) #16-LED DRL #17-without dimmed Dipped Headlights olarak kaydettim. Dediğim gibi sanırım 15i yanlış yaptım. 15 not set olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2016 Şimdi, Ozan Kar yazdı: 15 not set olacak. ok teşekkürler. Kusura bakma çok ağrıttım. Teşekkürler tekrardan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 @Ozan Kar Yardımların için teşekkür ederim. Farları taktım ve çalıştı. Elm den açtığım işe yaradı sanırım. Birde nacizane benim araçta şansım bende daha önce belirttiğim gibi çoğu tesisat hazır fabrika çıkışı. Far soketi doluydu. Farları taktım ve çalıştı. İşin ilginç yanı far düğmesinden yükseklik ayarını döndürüyorum sanki farlarda ayarlanıyo gibi geldi bana ama göz yanulması da olabilir gece bakmak gerek. Birde dönüş farı çalışmadı ya normalde çalışmıyor ya da elm den bir ayarı var ben açmadım. Artık onada bakarız sonra Tekrar teşekkürler. Edit. Alttaki dikine olanlar fazla oldu onları daha sonra çıkaracağım. Ayrıca DRL ler farları açılınca kısılıyor oda ayrı bir güzellik. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 3 saat önce, Teoman Saraç yazdı: @Ozan Kar Yardımların için teşekkür ederim. Farları taktım ve çalıştı. Elm den açtığım işe yaradı sanırım. Birde nacizane benim araçta şansım bende daha önce belirttiğim gibi çoğu tesisat hazır fabrika çıkışı. Far soketi doluydu. Farları taktım ve çalıştı. İşin ilginç yanı far düğmesinden yükseklik ayarını döndürüyorum sanki farlarda ayarlanıyo gibi geldi bana ama göz yanulması da olabilir gece bakmak gerek. Birde dönüş farı çalışmadı ya normalde çalışmıyor ya da elm den bir ayarı var ben açmadım. Artık onada bakarız sonra [emoji3] Tekrar teşekkürler. Edit. Alttaki dikine olanlar fazla oldu onları daha sonra çıkaracağım. Ayrıca DRL ler farları açılınca kısılıyor oda ayrı bir güzellik. [emoji3] Güle güle kullan abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Dönüş farlarının mekanik kolları var elm ile açsanız dahi çalışmaması gerekir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 @Teoman Saraç güle güle kullan, Çok güzel oldu, Bi tur kullanabilirmiyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 40 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Güle güle kullan abi. Çok teşekkür ederim. Saolasınnn.. 17 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: @Teoman Saraç güle güle kullan, Çok güzel oldu, Bi tur kullanabilirmiyim Abi saolasın. Tabiki herzaman Ama farları temin edinmemde emeği geçen @Doğan Kurban a çok tişkür ederim... --2 dakika sonra eklendi-- 41 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Dönüş farlarının mekanik kolları var elm ile açsanız dahi çalışmaması gerekir Bakalım onuda sonra hallederiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 @Teoman Saraç rica ederim, güle güle kullan abi. Dönüş farları için modül gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 @Teoman Saraç rica ederim, güle güle kullan abi. Dönüş farları için modül gerekiyor. Teşekkürler. Bakalım oda eksik kalsın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengizhan T Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 3 saat önce, Teoman Saraç yazdı: @Ozan Kar Yardımların için teşekkür ederim. Farları taktım ve çalıştı. Elm den açtığım işe yaradı sanırım. Birde nacizane benim araçta şansım bende daha önce belirttiğim gibi çoğu tesisat hazır fabrika çıkışı. Far soketi doluydu. Farları taktım ve çalıştı. İşin ilginç yanı far düğmesinden yükseklik ayarını döndürüyorum sanki farlarda ayarlanıyo gibi geldi bana ama göz yanulması da olabilir gece bakmak gerek. Birde dönüş farı çalışmadı ya normalde çalışmıyor ya da elm den bir ayarı var ben açmadım. Artık onada bakarız sonra Tekrar teşekkürler. Edit. Alttaki dikine olanlar fazla oldu onları daha sonra çıkaracağım. Ayrıca DRL ler farları açılınca kısılıyor oda ayrı bir güzellik. Çok güzel olmuş hayırlı olsun.Peki Farları açtığında aşağı yukarı yapıyormu mercekler? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 2 dakika önce, Cengizhan T yazdı: Peki Farları açtığında aşağı yukarı yapıyormu mercekler? Yapmaz ve bu haliyle TÜV'den de geçmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengizhan T Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yapmaz ve bu haliyle TÜV'den de geçmez. bende yapmaz diye düşünmüştüm . merceklerin aşağı yukarı yapması için far tesviye sensörü gerekli diye biliyorum acaba yaptırdımı diye tereddütte kaldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Yapmaz ve bu haliyle TÜV'den de geçmez. Saol Yakup teşekkür ederim, bende beğendim. Ayrıca muayeneden geçer demiyom ki. Eskiler kullanılacak muayenede. Yanlız tam deneyemedim ama büyük ihtimal bana öyle gelmiştir ne mi? Araba çalışırken ayarı değiştirdim far yüksekliği oynadı gibi... Çok güzel olmuş hayırlı olsun.Peki Farları açtığında aşağı yukarı yapıyormu mercekler? Teşekkürler. Gece denemedim ama sanırım yapmıyacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Saol Yakup teşekkür ederim, bende beğendim. Ayrıca muayeneden geçer demiyom ki. Eskiler kullanılacak muayenede. Anlamadım. Beğenip beğenmediğimi buton ile söylemiştim sanırım ondan, malum fazla konuşmayı sevmiyorum Kalabalık yapmayı sevmem. Arkadaşa cevap verdim sadece, birisi yanlış söylüyor demedim zaten. Yanlış mı yazmışım? baktım; yok, yanlış da değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap