Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 4 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Teşekkürler. Gece denemedim ama sanırım yapmıyacak. farlar oynanmadıysa yapmaz, yani açılıp motorlar değişmediyse. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Anlamadım. Beğenip beğenmediğimi buton ile söylemiştim sanırım ondan, malum fazla konuşmayı sevmiyorum [emoji3] Kalabalık yapmayı sevmem. Arkadaşa cevap verdim sadece, birisi yanlış söylüyor demedim zaten. Yanlış mı yazmışım? baktım; yok, yanlış da değil. [emoji4] E bende beğenmedin demedim ki. Gördüm de yazdım Beni yanlış anladın yok bişi sen bişi demedin. farlar oynanmadıysa yapmaz, yani açılıp motorlar değişmediyse. Farları kontrol etmedim. Yani bilemiyorum. Benim 2 derdim var. 1-Yolu aydınlatsın. 2- bana küfür etmesinler yeter......Kimseyi yolda rahatsız etmeyeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 2 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Farları kontrol etmedim. Yani bilemiyorum. Benim 2 derdim var. 1-Yolu aydınlatsın. 2- bana küfür etmesinler yeter...... ağırlık değişmediği sürece sorun olmaz, ama arkaya oturan oluyorsa yada bagaja ağır yük konuluyorsa, farlar kalkar rahatsız eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Yok öyle baskül ailesi falan olmuyo. Eğer çok oluyosada gece çok çıkmam trafiğe.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Örnek bagajda 20-25 kg yük var şuan, ne selektör yedim nede 4 lü yakan oldu. Yüklü çıkmam gerekirse far üzerinden göz kararı indiriyorum tur sayarak, sonra geri arttırıyorum. Yeni taktığım zaman düşünemiştim, 5 kişi + valizlerle çıkmıştık baya selektör yemiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2016 @Serdar yaman farlar noldu yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Günaydınlar @Serdar yaman farlar noldu yahu Olmadı bea pinden kablo çekilecek [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 3 saat önce, Serdar yaman yazdı: Günaydınlar Olmadı bea pinden kablo çekilecek Kaç model araba? Yenilerde mi olmuyor acaba. Mert Yürüyen de de olmamıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Kaç model araba? Yenilerde mi olmuyor acaba. Mert Yürüyen de de olmamıştı. 2011 titanum ecoboost Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 2011 titanum ecoboost Ya büyük ihtimal şase vermemiş. Soket boş yani. Bu farlar senin orj soket dizilimindeya. Şimdi esas sorun şu. Fara aküden zaten + gidiyor. Bir de şase verince ne tepki verecek. Kesintisiz enerji alarak mı çalışacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 4 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Ya büyük ihtimal şase vermemiş. Soket boş yani. Bu farlar senin orj soket dizilimindeya. Şimdi esas sorun şu. Fara aküden zaten + gidiyor. Bir de şase verince ne tepki verecek. Kesintisiz enerji alarak mı çalışacak. Nası yani? Serdar şase var sokette dedi. Pinler orijinal dedi, nasıl aküden gidiyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Nası yani? Serdar şase var sokette dedi. Pinler orijinal dedi, nasıl aküden gidiyor? Yok yok ben oktay abiyle de görüştüm. Tit x e göre soket dizilimi. Yani tit x far montajıyla aynısı yapılacak. Sadece drl için çekmeyecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Yok yok ben oktay abiyle de görüştüm. Tit x e göre soket dizilimi. Yani tit x far montajıyla aynısı yapılacak. Sadece drl için çekmeyecek. Şase ve motorlar dışında farkı yok ki. Motorlar zaten önemli değil. Normalde aküden direk gelen kablo yok ki. Şase varsa aktivasyon sonrası direk çalışması lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Aynen. Soketin fotosunu çekip atacaktı bana ama daha sanırım çekemedi. Foto atınca anlarız. En kötü benim farla aynı şekilde yaptırıp dener göndeririz. --12 dakika sonra eklendi-- Olay tamamdır aynen dediğimiz gibi 9 nolu pin boş çıktı. Şase verilince çalıştı. Sorun yok yani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 muayeneden geçmek için halojenleri geri taktım ama ön park lambaları yanmıyor diye geçemedim.. elm ile eski ayarlara geri mi dönmek gerek ya da ben elm ile hatalı bir şeyi mi değiştirdim acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap