Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 muayeneden geçmek için halojenleri geri taktım ama ön park lambaları yanmıyor diye geçemedim.. elm ile eski ayarlara geri mi dönmek gerek ya da ben elm ile hatalı bir şeyi mi değiştirdim acaba? Elm ile hiv bi ayariyla oynamana gerek yoktu ki. Direk halojenleri takabilirdin. Park lambalari patlamiş olabilir bi kontrol et istersen. Sokette oynama yapmadigini dusunuyorum. O yuzden ampuller patlamistir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Elm ile hiv bi ayariyla oynamana gerek yoktu ki. Direk halojenleri takabilirdin. Park lambalari patlamiş olabilir bi kontrol et istersen. Sokette oynama yapmadigini dusunuyorum. O yuzden ampuller patlamistir. bi-xenonları takarken elm ile bir iki ayar yaptık ya, halojenleri takınca onları geri almıcaz mı? soket için de bir iki kablo çektik ya... o değil de durup dururken ampül mü patlar bea park lambası denilen köşede küçük lambalar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 bi-xenonları takarken elm ile bir iki ayar yaptık ya, halojenleri takınca onları geri almıcaz mı? soket için de bir iki kablo çektik ya... o değil de durup dururken ampül mü patlar bea [emoji4] park lambası denilen köşede küçük lambalar mı? Evet köşedeki kücük lambalar. Patlamış olabilirler bi söküp kontrol et. Benim bildigim elm ile sadece alternative hid yapiyorsun bi xenon icin. Baska ayar degismiyordu sanki. Halojen calisir ayrica ayari ellemeden takınca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Onur Sezgin yazdı: bi-xenonları takarken elm ile bir iki ayar yaptık ya, halojenleri takınca onları geri almıcaz mı? soket için de bir iki kablo çektik ya... o değil de durup dururken ampül mü patlar bea park lambası denilen köşede küçük lambalar mı? patlar... Bu işin ELM vs. ile ilgisi yok tatlı çucuk, ampullerini değiştir devam et! gitmeden önce insan bir dener di mi? haketmişsin yani... Ozanda da aynısı olmuştu diye hatırlıyorum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Evet köşedeki kücük lambalar. Patlamış olabilirler bi söküp kontrol et. Benim bildigim elm ile sadece alternative hid yapiyorsun bi xenon icin. Baska ayar degismiyordu sanki. Halojen calisir ayrica ayari ellemeden takınca. her şey çalışıyor bir tek park lambaları yanmıyormuş...dikkat etmedim girdim öyle muayeneye...ya ben bir ayar daha değiştirdim sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 her şey çalışıyor bir tek park lambaları yanmıyormuş...dikkat etmedim girdim öyle muayeneye...ya ben bir ayar daha değiştirdim sanki [emoji4] Sen önce bi ampulleri kontrol et. Patlaksa sorun yoktur. Patlak degilse degisigin yeri hatirlaman şart gibi duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: patlar... Bu işin ELM vs. ile ilgisi yok tatlı çucuk, ampullerini değiştir devam et! gitmeden önce insan bir dener di mi? haketmişsin yani... Ozanda da aynısı olmuştu diye hatırlıyorum... daha da bi-xenon a geçmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Sen önce bi ampulleri kontrol et. Patlaksa sorun yoktur. Patlak degilse degisigin yeri hatirlaman şart gibi duruyor park ampüllerini nasıl sökecez? öyle bir başlık var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 park ampüllerini nasıl sökecez? [emoji4] öyle bir başlık var mı? [emoji4] Ohoooo işin zor senin Farı sök yerinden gorursun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Ohoooo işin zor senin Farı sök yerinden gorursun Gördüm patlak değilmiş.. kontrol ettiğim yanmaya başladı diğeri yanmıyor diğerine de bakayım --5 dakika sonra eklendi-- Hay senin park lamban... söküp çıkardım yanmaya başladı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Gördüm [emoji4] patlak değilmiş.. kontrol ettiğim yanmaya başladı diğeri yanmıyor [emoji4] diğerine de bakayım [emoji4] --5 dakika sonra eklendi-- Hay senin park lamban... söküp çıkardım yanmaya başladı... [emoji4] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 58 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Ozanda da aynısı olmuştu diye hatırlıyorum... Doğru hatırlıyosun ama durduk yerde patlamış olması düşük ihtimal, ben yanlışlıkla dibi kopuk takmışım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Sebebini biliyorum ben. Park lambasını ters takmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Sebebini biliyorum ben. Park lambasını ters takmıştır. Vallahi düzdü ama farın soketini iyi takamamış olabilirim... çünkü vidaları sıktım, bi tanesi yine yanmaz oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Vallahi düzdü [emoji4] ama farın soketini iyi takamamış olabilirim... [emoji4] çünkü vidaları sıktım, bi tanesi yine yanmaz oldu [emoji4] Oksitlenmiş olabilir. Bi kackere tak çıkar yap. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap