Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 6 saat önce, alper sönmez yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-focus-3-2011-2014-h.b-sedan-mercekli-siyah-ledli-on-far-374494330/detay/ Bu farı spariş eden varmı? Bu eleman benim yan sokağımda. Çin malı o konuda birşey diyemem ama sorun çıkarsa biraz kastırırlar seni... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2017 20 saat önce, Yahya Akman yazdı: Bide böylemi kaşısak seni acaba İyice kaşıdınız varya 18 saat önce, alper sönmez yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-focus-3-2011-2014-h.b-sedan-mercekli-siyah-ledli-on-far-374494330/detay/ Bu farı spariş eden varmı? Aman diyim Alper'im... Çin malına bulaşma. Alacaksan beraber alalım biraz durumu düzelteyim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Bende bugün St Farlara geçtim. Bana yardımlarından dolayı doğan abiye ve buradaki yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Ben şimdi bu farları yaptırdım ama yeni fark ettim. Sağ sinyal verdiğimde sol sinyalde yanıyor. Elektrikçi amerikan park var sende ondan dedi. Alakası var mıdır? Birde buğu yapiyor neden acaba. Farin ısısından yapıyor. Yağmurdan felan değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Ben şimdi bu farları yaptırdım ama yeni fark ettim. Sağ sinyal verdiğimde sol sinyalde yanıyor. Elektrikçi amerikan park var sende ondan dedi. Alakası var mıdır? Birde buğu yapiyor neden acaba. Farin ısısından yapıyor. Yağmurdan felan değil Sinyal verince yanmamasi lazim. Eger sol sinyalde yanıp sonuyorsa problem vardır. Amerikan park varsa surekli yaniyodur zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Takip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Resimler ölmüş, yeniledim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çetin Gzr Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 17.02.2014 - 00:03 tarihinde, Ozan Kar yazdı: Farın üzerindeki balast (beyin filanda derler) Farların üzerindeki bu balastları kullanmak gerekli mi? Yani xenon kit alsak ve aynen tarif ettiğiniz gibi montajını yapsak sorun olur mu? Çünkü benim almayı düşündüğüm farlarda balastlar yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 6 saat önce, Çetin Gzr yazdı: Farların üzerindeki bu balastları kullanmak gerekli mi? Yani xenon kit alsak ve aynen tarif ettiğiniz gibi montajını yapsak sorun olur mu? Çünkü benim almayı düşündüğüm farlarda balastlar yok. çalışır ancak farları modifiye etmeniz gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Gümüş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Herkese Selam, mca 2015 titanium focusum var holojen farlı. Çıkmacıların birinde 2015 mca focusdan çıkma bixenon far buldum, bu farı alsam kendi aracı taksam direk çalışırmı? yoksa artı işlem yapmam gereklimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 42 dakika önce, Gökhan Gümüş yazdı: bu farı alsam kendi aracı taksam direk çalışırmı? yoksa artı işlem yapmam gereklimi? Çalışmaz, yapmak gerekir mutlaka. Henüz Mk3 Mca için şu şöyle olacak tarzında paylaşım yapan arkadaş yok forumu aracı olarak kullanmayı seçiyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 (düzenlendi) C-max için Bi-xeon Oem far taktık, Kısa,sinya, gündüz farı hepsi güzel çalışıyor. fakat, Uzunlar ve sellektör yanmıyor. Soketleride incelediğimizde, bendeki halojen far soketinde fazladan kablolarda mevcut, böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu? Soket resmi aşağıdadır. Soldaki halojen,sağdaki xenon soketi. Not: araç c-max mca Kasım 8, 2017 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 C-max için Bi-xeon Oem far taktık, Kısa,sinya, gündüz farı hepsi güzel çalışıyor. fakat, Uzunlar ve sellektör yanmıyor. Soketleride incelediğimizde, bendeki halojen far soketinde fazladan kablolarda mevcut, böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu? Soket resmi aşağıdadır. Soldaki halojen,sağdaki xenon soketi. Not: araç c-max mca Uzunlar patlak değildir herhalde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 6 saat önce, Tuncay A. yazdı: C-max için Bi-xeon Oem far taktık, Kısa,sinya, gündüz farı hepsi güzel çalışıyor. fakat, Uzunlar ve sellektör yanmıyor. Soketleride incelediğimizde, bendeki halojen far soketinde fazladan kablolarda mevcut, böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu? Soket resmi aşağıdadır. Soldaki halojen,sağdaki xenon soketi. Not: araç c-max mca Focus 3 deki ile aynı sorunsa şase kablosu eklenmeli. Ama soket sıralaması farklıysa fara yada araca zarar verebilirsiniz. Önce orj bixenon olan araçtaki soket sıralamasına bakıp eksik tespit edilmeli. Sonrasında elm aktivasyonu ve eksik giderilince sorun kalmayacak diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 15 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Focus 3 deki ile aynı sorunsa şase kablosu eklenmeli. Ama soket sıralaması farklıysa fara yada araca zarar verebilirsiniz. Önce orj bixenon olan araçtaki soket sıralamasına bakıp eksik tespit edilmeli. Sonrasında elm aktivasyonu ve eksik giderilince sorun kalmayacak diye tahmin ediyorum. Soket sıralaması renklerden dolayi aynidir diye düşünüyorum, saseyi bir deneyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap