Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 şase eksik olsa xenon ve sinyalde sıkıntı çıkar. bende böyle. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut yavuz Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2019 arkadaşlar herkese merhaba arıcıma mercekli bi-xenon takıyorumda bu elm den nasıl aktif olunucak baya yorum yapılmış hangisinini elealacağımı şaşırdım tekrardan yardımlarız için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2019 23.01.2019 - 00:45 tarihinde, Erkut yavuz yazdı: arkadaşlar herkese merhaba arıcıma mercekli bi-xenon takıyorumda bu elm den nasıl aktif olunucak baya yorum yapılmış hangisinini elealacağımı şaşırdım tekrardan yardımlarız için teşekkürler #14 'ü Alternative HID yapacaksınız. Normal xenon uyarı vermiyor. Ozan hocama sordum cevap alamayınca geçen hafta taktığım merceğe bugün led ampul taktım. Belki uyarı vermez dedim ancak verdi. Kısalardan hat çekerek bir T10 ampul taktım farın arkasından motor tarafına çıkardım. Uyarı kesildi. Alüminyum direnç de takabilirsiniz ancak gerek yok önermem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut yavuz Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2019 Anladim kadariya xenon takinca ariza vermedi calisti. Ama led xenonda ariza verdi. Oylemi buna care olarakta ampul vs. Baglayarak kandirdiniz dilmi dogru anladim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2019 18 dakika önce, Erkut yavuz yazdı: Anladim kadariya xenon takinca ariza vermedi calisti. Ama led xenonda ariza verdi. Oylemi buna care olarakta ampul vs. Baglayarak kandirdiniz dilmi dogru anladim Doğrudur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Uyar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2019 (düzenlendi) Merhabalar abilerim ve kardeşlerim, aranıza yeni katıldım ancak yaklaşık 2 yıldır forumunuzu takip etmekteyim ve bir çok konuda faydalandım.. 2018 Model Focus Titanium aracım var, alırken bayide kalan son aracı aldığım için X paket alma şansım olmadı maalesef ve şimdi aracımın farlarını OEM bi xenon'a çevirmek istiyorum. Hem çıkma hem de sıfır olarak farları buldum ancak alıp almamakta kararsızım.. Aracımın soket yapısı uygun ise sadece elm ile birkaç değişiklik yaparak araç üzerinde extra bi işlem yapmadan kullanmak mümkün müdür? Yazıyı uzun uzun okudum fakat kafam karıştı. Şimdiden teşekkürler ? Nisan 15, 2019 Hüseyin Uyar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2019 Bir saat önce, Hüseyin Uyar yazdı: Aracımın soket yapısı uygun ise sadece elm ile birkaç değişiklik yaparak araç üzerinde extra bi işlem yapmadan kullanmak mümkün müdür? Yazıyı uzun uzun okudum fakat kafam karıştı. Şimdiden teşekkürler ? Maalesef prof montaj ve yazılım bilgisi gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap