Cem Durna Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 hadi yaa yazilimsal bi olaymi. ben dikkatli bi sekilde okumamistim konuyu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 hadi yaa yazilimsal bi olaymi. ben dikkatli bi sekilde okumamistim konuyu bi elm327 bulup dediğim şekilde yaparsan hiç bir değişiklik yapmadan çalışır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 (düzenlendi) simdi inceledim konuyu. peki arac garantisinde bi sorun olusturmazmi ? Şubat 20, 2014 Cem Durna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 simdi inceledim konuyu. peki arac garantisinde bi sorun olusturmazmi ? oluşturmaz, istersen eski haline çevirirsin zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Wholesales-OBD-OBDII-scanner-ELM-327-car-diagnostic-interface-scan-tool-ELM327-USB/523624051.html bu linkteki urunu alsam yapabilirmiyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Paylasim İcin tesekkurler araca bi zenon far taktim. Superde oldu yalniz xenonlar hata verdi monza marka 4300 k 35w lik xenon takilmisti. Sonra ford ile uyumlu denen bi aparat getirttik oda hata verdi. Simdi urunleri getiren arkadas philips in yetkilisi ile gorusmjs. Bi modeli denedik sorun yapmioe demis. Bakalim Hafta ici gelecek. Eger bi sorun olmazsa paylasirim sizlerlede. 45 wattlik mis galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Wholesales-OBD-OBDII-scanner-ELM-327-car-diagnostic-interface-scan-tool-ELM327-USB/523624051.html bu linkteki urunu alsam yapabilirmiyim ? evet. Paylasim İcin tesekkurler araca bi zenon far taktim. Superde oldu yalniz xenonlar hata verdi monza marka 4300 k 35w lik xenon takilmisti. Sonra ford ile uyumlu denen bi aparat getirttik oda hata verdi. Simdi urunleri getiren arkadas philips in yetkilisi ile gorusmjs. Bi modeli denedik sorun yapmioe demis. Bakalim Hafta ici gelecek. Eger bi sorun olmazsa paylasirim sizlerlede. 45 wattlik mis galiba. aracın arıza verip elektriği kesme sebebi xenonun 34-45-55W olması değil, ilk açılışta ~100W çekmesi. araç bunu kısa devre olarak algılayıp elektriği kesiyor. yoksa 1W bile olsa sadece uyarı veriyor. konudaki 2 yöntemden 1ini uygulamadığınız sürece xenonlarınız çalışmayacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Anladim Ozan Bey siparisi verildi gelene kdr bekleyip yontemlere gecis yapam o zmn cok skintili islermis bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 gokhan bey ne gerek var birsuru para verip philips xenon almaya. garantili xenon kit alin ve elm327 ile haledin isinizi ozan abi otomatik kilitleme nasil oluyo? arac hareket edince kapilarimi kitliyo ? disardan acilmasinimi engelliyo ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 ozan abi otomatik kilitleme nasil oluyo? arac hareket edince kapilarimi kitliyo ? disardan acilmasinimi engelliyo ? evet, lütfen ilgili konularda konuşalım bunları, ayrıca o konu altında nasıl çalıştığı detaylı olarak zaten yazıldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 aynen inceleyince onlarida gordum ozan abi soyle yapalim ozaman. ben roleyle tesisatimi yapip bagliyim. biraz kullaniyim boyle. cihazi almak sorun degilde yanlis bisey yapmiyim ben. bi gun denk geldigimizde izmirde veya ankarada birlikte halledelim nedersin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 aynen inceleyince onlarida gordum ozan abi soyle yapalim ozaman. ben roleyle tesisatimi yapip bagliyim. biraz kullaniyim boyle. cihazi almak sorun degilde yanlis bisey yapmiyim ben. bi gun denk geldigimizde izmirde veya ankarada birlikte halledelim nedersin ? olur ancak boşu boşuna kablo kesmiş olursun. bişey olurmu dersen olmaz, benim far soketlerini görsen oturur ağlarsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 yok abi zaten yeni far aldigim icin soket kablosunda hicbir kesme bicme yapmicam. direk farin icinden alcam kablolari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 yok abi zaten yeni far aldigim icin soket kablosunda hicbir kesme bicme yapmicam. direk farin icinden alcam kablolari farı bozacaksın o zaman, sonuçta bir şekilde 10 nolu pine gelen elektriği balasta sokmaman lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 gokhan bey ne gerek var birsuru para verip philips xenon almaya. garantili xenon kit alin ve elm327 ile haledin isinizi ozan abi otomatik kilitleme nasil oluyo? arac hareket edince kapilarimi kitliyo ? disardan acilmasinimi engelliyo ? Konuyu onceden fark etseydim keske dedigin gibi yapabilirdik. Ama adamladla anlasmamiz urun ariza yaparsa yine ki yapacak buyuk ihtimalle. Urunu denemeden ucret odemesi olmayacak sekildeydi. Bu aradan elm327 ler gittigidiyorda da mevxut. Aliexpreesten gec gelir orayada bakin isterseniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap