Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Kendisi otomatik nasil oluyor ya... Demekki senin arabada ilgili tesisat ve sensor varmiymis onu mu anliyoruz? Az evvel yediğim balıkta iyiydi bee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Doğan abi balıklar genel sohbete kaçmış 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 (düzenlendi) 150tl mi ne istiyodu 200 tl diyor.ama sensör kullanıyormuş.Yani sinyale felan gerek yok bağlamaya.Aşağıya video ekliyorum. Heee tam kamyoncu kafasıyla yazım bunları dur.Acaba sisle dönüş farına aynı anda bağlasak nasıl olur aboooov. Şimdi bombalarlar beni. Haziran 9, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 olmadı. çalıştıramadık ama hiçbir açıklamamızda yok. çünkü araçta DRL tesisatı hazır vaziyette hatta ozanın şase yapılacak dediği yerlerde dahi hazır şase bağlantıları var açıkcası araba ilk görünüşte "tak çalıştır" vaziyetteydi. nitekim taktık drl park falan süper hiç sorun yok arıza ışığı yok (ids'ten drl aktive edildi). kontak açıkken herşey mükemmel, ama marşbasıp araba çalışınca farlar kapanıyor ve polis çakarları gibi pırpır etmeye başlıyor. neyse gittik elm327 bulduk. herşeyi geri aldık tekrar yaptık elmden alternative HID'yi de hallettik hatta elm mi acaba çalışmıyor şüphesiyle otomatik kapı kilitlemiyi de yaptık (ki gayet iyi çalıştı yani elm327 ok) ama farların durumu değişmedi. çok düşündük ettik ama bulamadık. şase desek şase yapılacak soket yok, benim sokette sadece 4 numaralı yer boş gerisi ağzına kadar dolu durumda. çıkamadık içinden ve halojenleri geri taktık... ama o xenonun aydınlatmasını gördükten sonra halojenler benim için yok hükmünde şuanda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 ...marş basana kadar O.K ama Marş'ı bastığın an araç kendisini Ferrari sanıyor , hani performans mod'da kullanınca Ferrari ya da Lambo farları çakar şekline geçiyor ya ... araba aynen öyle oluyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 ...marş basana kadar O.K ama Marş'ı bastığın an araç kendisini Ferrari sanıyor , hani performans mod'da kullanınca Ferrari ya da Lambo farları çakar şekline geçiyor ya ... araba aynen öyle oluyor... Abi araba Mert i iyi kabul etmiş. Baksana bi farı bile beğenmiyo. Nazlı mıdır nedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Abi araba Mert i iyi kabul etmiş. Baksana bi farı bile beğenmiyo. Nazlı mıdır nedir. cumartesi maslaktayım... hardcore bir elektrik/elektronikçiye gidecem. o arabayı yaksamda o farları yakacam. nasıl ironik bir cümle olduysa. sonuçları paylaşırım buradan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 (düzenlendi) dün Murat Kavuk abimizi ziyaret ettim... sağolsun akşam akşam vakit ayırdı bana... niyetimiz neydi; "acaba önceki ELM327 bağlantımız başarılı olmadı mı, araba algılamadı mı?" olayıydı.. o sebeple ben yine ELM327 ye bağlayıp farların durumunu görmek istedim. Nitekim bağladık açtık baktık araç "alternative hid" seçeneğini algılamış, algılamış ama kafası basmıyor işte... neyse sanırım bu işi yarın sabah elektrikçi çözecek. gelişmeleri bildiririm... Sinyaller yanmasa direkt Aydın abinin başına gelen pin öpüşmemesi gibi bir sorun var derdim (ozanında telefonda ilk sorduğu sinyallerin yanıp yanmadığıydı) ama yanıyor lanet sinyallerimde... taner eviş aküden çekilecek bir + ile olayın hallolacağını söylüyor. röle falan işine kesinlikle girmeyeceğim ama bir kaç kablo çekerek sıkıntıyı aşarsak ok, yoksa farlar doğru ankaraya dönecek... bende yıkılıcam! Haziran 12, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Sana dedik araban bozuk diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 röle falan işine kesinlikle girmeyeceğim @Doğan Kurban @Ozan Kar bu yazdığıma bir taraflarımla güldüm şuanda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 @Doğan Kurban @Ozan Kar bu yazdığıma bir taraflarımla güldüm şuanda Biz şimdi değil. Yazdığında gülmüştük o taraflarımızla 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Biz şimdi değil. Yazdığında gülmüştük o taraflarımızla haha, iyi söyledin valla bravo bakalım bir sonraki arabayı yıkatmam da yine sanayilik olacak mıyız? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 haha, iyi söyledin valla bravo [emoji4] bakalım bir sonraki arabayı yıkatmam da yine sanayilik olacak mıyız? Ama o kadar da güldürme bizi yahu. Söyle uzaktan sıksınlar suyu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2015 @Doğan Kurban @Ozan Kar bu yazdığıma bir taraflarımla güldüm şuanda sen bi ankara yapta bakalım kurtarabilecekmiyiz röleden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 sen bi ankara yapta bakalım kurtarabilecekmiyiz röleden aynen... şansımızı deneriz bir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap