Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Arabayla bi Ankara turu şart oldu. Helal olsun Ozan... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 La Ozan'ın yaptığı bir şey yok. Allah'ın rusunun emeğini çalıp üzerinden para kazanıyor arada masum style plasları umarsızca denek olarak kullanmaya utanmadan 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 La Ozan'ın yaptığı bir şey yok. Allah'ın rusunun emeğini çalıp üzerinden para kazanıyor arada masum style plasları umarsızca denek olarak kullanmaya utanmadan gısgançadamsmiley :muha: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Hill Holder için yol bilgisayarında ayar da yer alıyor mu? Yoksa sistem sürekli aktif mi oluyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Hill Holder için yol bilgisayarında ayar da yer alıyor mu? Yoksa sistem sürekli aktif mi oluyor? ayarlardan açılıp kapanabiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Kötü Hill Holder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Kötü Hill Holder Neyini beğenmedin yaw... Yoksa yine deneme aşamasında problem mi çıkarıyordun:):)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 valla şart gitmek lazım bi Angaraya Ozan ı da görmek lazxım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Neyini beğenmedin yaw... Yoksa yine deneme aşamasında problem mi çıkarıyordun:) :)) Bana göre freni geç bırakıyor. Ozan'a göre normal. Amaç debriyaja az yük binmesi bence, şimdi eskisine göre daha mı az yük biniyor bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Neyini beğenmedin yaw... Yoksa yine deneme aşamasında problem mi çıkarıyordun:) :)) Bana göre freni geç bırakıyor. Ozan'a göre normal. Amaç debriyaja az yük binmesi bence, şimdi eskisine göre daha mı az yük biniyor bilmiyorum. Önce kendi yazsın diye bekledim, Mertcanın beklentisi gaza bastığında bırakması, ancak sistem kavramada bırakıyor. Burayada yazayım, titaniumda nasılsa öyle çalışıyor, başka markalarda dikkat etmedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Valla helal olsun ne diyim. En boşundan dacia duster alsam, land rover yaparmıyız Ozan 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 En boşundan dacia duster alsam, land rover yaparmıyız Ozan iste yeter abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Bana göre freni geç bırakıyor. Ozan'a göre normal. Amaç debriyaja az yük binmesi bence, şimdi eskisine göre daha mı az yük biniyor bilmiyorum. Asıl amaç güvenli ve rahat kalkış yapmak bence. Debriyaja az yük binmesi ise ikincil kazanç. Daha az yük biniyor da, Ozan'ın yazdığı gibi kavrama anında bıraktığı için duran arabayı kaldırmış oluyorsun, geri kayan arabayı kavrama ile frenleyip kaldırmak durumu oluşmuyor. Tabii süre geçsin frenler boşalsın diye beklersen bu kazanım biraz sorgulanır hale gelir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Tabii süre geçsin frenler boşalsın diye beklersen bu kazanım biraz sorgulanır hale gelir. onuda tutturamıyo ki ya hala tutarken kaldırıyo yada kaymaya başladıktan sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 onuda tutturamıyo ki ya hala tutarken kaldırıyo yada kaymaya başladıktan sonra La 3. deneyişimde becerdim. 3 yıldır lk kez Hill Holder'ım oluyor arkadaş alışmak için süre ver biraz terbiyesiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap