Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 La 3. deneyişimde becerdim. 3 yıldır lk kez Hill Holder'ım oluyor arkadaş alışmak için süre ver biraz terbiyesiz saymayıdamı ilk kez yapıyon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 saymayıdamı ilk kez yapıyon World War Z'deki sayma taktiğini kullanmadım niyeyse dün. Ve çoğunlukla kronometre kullanırım! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Mertcani bi eli direksiyonda bi eli kronometrede görürseniz şaşırmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Mertcani bi eli direksiyonda bi eli kronometrede görürseniz şaşırmayın One Thousand One, One thousand Two, One Thousand Th--yarım debriyajla devam. Mission Accomplished! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Vallahi bravo..Gelişmeleri dikkatle takip ediyorum. Hillholder ı duyunca denemek istedim. ELM kablosu şu an yok. bluetooth la sağlıklı olmuyor ama denemek istiyorum. Bluetooth la nasıl bağlanacağız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Vallahi bravo..Gelişmeleri dikkatle takip ediyorum. Hillholder ı duyunca denemek istedim. ELM kablosu şu an yok. bluetooth la sağlıklı olmuyor ama denemek istiyorum. Bluetooth la nasıl bağlanacağız? bluetooth derken, bluetoothlu ELM327 adaptörünüz olması lazım, gerisi zaten aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 bluetooth derken, bluetoothlu ELM327 adaptörünüz olması lazım, gerisi zaten aynı. evet öyleymiş.araştırdım... bugün daha fazla bekleyemedim ve hemen sanayiye gidip bir ustadan elm kablosunu aldım.kendim işe koyuldum... Ve artık arabamda yokuş kalkış desteği varrr.. bu süper oldu.gerçekten teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık.şimdi yeni özellikleri sabırsızlıkla bekliyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 (düzenlendi) evet öyleymiş.araştırdım... bugün daha fazla bekleyemedim ve hemen sanayiye gidip bir ustadan elm kablosunu aldım.kendim işe koyuldum... Ve artık arabamda yokuş kalkış desteği varrr.. bu süper oldu.gerçekten teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık.şimdi yeni özellikleri sabırsızlıkla bekliyorum. hocam pahalı bişeymi? resmini bide nereye bağlantı yapıyorsun bi resimleyebilirmisin? Şöyle birşey alsak hemide bluetooth lu ozan beyin yazılımı çaksak iş görürmü acep http://tr.aliexpress.com/item/Black-MINI-Bluetooth-ELM327-OBD2-OBDII-V1-5-Car-Code-Scanner-with-free-gifts-FREE-SHIPPING/1559350768.html Mart 20, 2014 Volkan Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 hocam pahalı bişeymi? resmini bide nereye bağlantı yapıyorsun bi resimleyebilirmisin? Şöyle birşey alsak hemide bluetooth lu ozan beyin yazılımı çaksak iş görürmü acep http://tr.aliexpress.com/item/Black-MINI-Bluetooth-ELM327-OBD2-OBDII-V1-5-Car-Code-Scanner-with-free-gifts-FREE-SHIPPING/1559350768.html Bağlantı far kumandasının altındaki gözü söktüğünüzde görünüyor. Bluetooth sorun çıkartıyormuş, kablolu tavsiye ediliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Bağlantı far kumandasının altındaki gözü söktüğünüzde görünüyor. Bluetooth sorun çıkartıyormuş, kablolu tavsiye ediliyor. ozan şu sanayide tamircilerdeki arza tespit cihazlarıyla bu işlemler yapılır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 ozan şu sanayide tamircilerdeki arza tespit cihazlarıyla bu işlemler yapılır mı? sanayidekiler buna fazla gelir muhtemelen yani onlar serviste kullanılan cihazı ve yazılımı kullanıyor genelde onlar olmaz. Tabii o yazılımda ilgili değeri bulup değiştirebiliyorsan olur, ben bulamamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 şundan yani http://tr.aliexpress.com/item/Auto-code-reader-OBD-OBDII-scanner-elm327-USB-car-diagnostic-tool-elm-327-interface-interface-V2/741347870.html bu arada kargo dahil 20 TL bile yapmıyomuş, arabayı gümletirmiyim acep Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 şundan yani http://tr.aliexpress.com/item/Auto-code-reader-OBD-OBDII-scanner-elm327-USB-car-diagnostic-tool-elm-327-interface-interface-V2/741347870.html bu arada kargo dahil 20 TL bile yapmıyomuş, arabayı gümletirmiyim acep anlattığımın dışında birşey yapmazsanız birşey olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 hatay ve civardan denek aranıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 ozan şu sanayide tamircilerdeki arza tespit cihazlarıyla bu işlemler yapılır mı? boş vakitte şu otomatik kitlemeye bir bakim oluyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap