Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Servet abide de yokmuş sanırım. Düşük bir ihtimal olsada olan araçlar olabilir. Katılıyorum, saçma bir şekilde Titanium bir araçta gördüm serviste. Kamerasına kadar takılıydı. Hiçbirşeye yaramadan duruyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Katılıyorum, saçma bir şekilde Titanium bir araçta gördüm serviste. Kamerasına kadar takılıydı. Hiçbirşeye yaramadan duruyordu. Geçen hafta bakım sırasında camdaki sensörlerin olduğu yere izolasyon yaptılar o anda baktım kameranın yeri boş ve kabloda çekilmemiş . Araç Titanium Smart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Hill Holder'I sevmeye başladım biraz biraz. Dik yokuşlarda garantici olduğum için el freni çekerdim ben, artık pek umrumda değil Ama çok az eğimli yerlerde de çalışıyor ne hikmetse baya hassas çıktı bizimki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Bir sorum olacak belki fantezi. Ama sormaktan zarar çıkmaz Bizim Ranger'da da var bu soket girişinden. Acaba hill holder bizim arabada da olurmu. Ranger elm... bilmem ne gibi bir yazılım var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Bir sorum olacak belki fantezi. Ama sormaktan zarar çıkmaz Bizim Ranger'da da var bu soket girişinden. Acaba hill holder bizim arabada da olurmu. Ranger elm... bilmem ne gibi bir yazılım var mı? Esp yok ki bu donanımda.. Öyle hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Zaten esp olanında hill holder da var wikdtrak de yine forda hayran oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 style plus larda aktif şehiriçi güvenlik var.kameralar da mevcut.acaba bu sistemle şerit değiştirme uyarısı veya levha tanıma, otomatik uzun far falan eklenemez mi? Not:şerit değiştirme uyarısı için direksiyonun da farklı olduğunu biliyorum ancak en azından uyarısı eklenemez mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 style plus larda aktif şehiriçi güvenlik var.kameralar da mevcut.acaba bu sistemle şerit değiştirme uyarısı veya levha tanıma, otomatik uzun far falan eklenemez mi? Not:şerit değiştirme uyarısı için direksiyonun da farklı olduğunu biliyorum ancak en azından uyarısı eklenemez mi acaba? Kameraların mevcut olduğunu nasıl anladınız. Eklenmez onlar bu yöntem ile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 aktif şehiriçi için var ya kameralar.bi de Cem bey bi yerde fotosunu paylaşmıştı ön camın o kamera bölümünü de şimdi bulamadım. Yakup bey, şu bizim dtc kodlarını araştıracaktın Bi de ön tarafta konsolun üstünde camın bitiştiği yerde bilye gibi bişey var ya, o ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 aktif şehiriçi için var ya kameralar.bi de Cem bey bi yerde fotosunu paylaşmıştı ön camın o kamera bölümünü de şimdi bulamadım. Yakup bey, şu bizim dtc kodlarını araştıracaktın Bi de ön tarafta konsolun üstünde camın bitiştiği yerde bilye gibi bişey var ya, o ne? Aktifş. kamera ile çalışmıyor. Sensör var onlar için. Genel kategorimizdeki tüm başlıklara bakmanız dileği ile. Dtc hakkında ilgili konuda konuşabiliriz. Dediğim gibi bulursam demiştim açıkcası çok önemli değil benim için (sizin içinde) boş zamanım olursa bakarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Şimdi buldum konuyu.İşte şuradaki konuda 3 nolu kamera benim arabada da var. Cem bey de ifade etmiş onun bu işler için olan kamera sistemi olduğunu. şimdi bakınca şehir içi aktif güvenlik, yağmur sensörü, far sensörü vs.vs. bunların hepsini sayınca sensörler fazla geliyor serviste ki arkadaşlarla görüştüğümde serit takip sistemininde olduğunu ama aktif olmadığını söylediler kitapçığını biraz kurcaladığımda takip sistemi için iki sigorta var ama boşta duruyor onu takması sıkıntı değil ama herşeyden önce sanırım yazılım atmak lazım onuda yapacak babayiğit bir servis elemanı lazım yol bilgisayarında kitapçıkta belirtilen bazı menüler yok yazılım yüklenip aktif edilirse sanırım olur gibi tabi birde sinyal kolunun değişmesi gerekiyor (mesafe ayarını kolun uç tarafında bulunan düğme ile ayarlanıyor. ama olmayacak diye bir şey yok araç daha yeni ilerde hepsi çıkar ortaya. Bir arkadaş da bahsetmiş valla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Yahu lens olması kamera anlamına gelmez.Neyse hadi bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 style plus larda aktif şehiriçi güvenlik var.kameralar da mevcut.acaba bu sistemle şerit değiştirme uyarısı veya levha tanıma, otomatik uzun far falan eklenemez mi? Not:şerit değiştirme uyarısı için direksiyonun da farklı olduğunu biliyorum ancak en azından uyarısı eklenemez mi acaba? aktif şehiriçi için var ya kameralar.bi de Cem bey bi yerde fotosunu paylaşmıştı ön camın o kamera bölümünü de şimdi bulamadım. Yakup bey, şu bizim dtc kodlarını araştıracaktın Bi de ön tarafta konsolun üstünde camın bitiştiği yerde bilye gibi bişey var ya, o ne? tüm sorularınızın cevaplar forumda var, ilk mesajdaki sorular bu konuda daha yeni konuşuldu, biraz okuyun. Yahu lens olması kamera anlamına gelmez.Neyse hadi bakalım olurmu, lens varsa kamera vardır. bizde düz plastik var mesela. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 olurmu, lens varsa kamera vardır. bizde düz plastik var mesela. hmm plastik ise olabilir. Ozan sanmıyorum böyle bir fazlalık koyacaklarını da bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Katılıyorum, saçma bir şekilde Titanium bir araçta gördüm serviste. Kamerasına kadar takılıydı. Hiçbirşeye yaramadan duruyordu. hmm plastik ise olabilir. Ozan sanmıyorum böyle bir fazlalık koyacaklarını da bakalım Sen bari oku anacım, bak Servet abi ne yazmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap