Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Kusura bakmayın, özür dilerim, biraz kalın kafalıyım şu arabalar konusunda En kısa zamanda deneyip sonuçları yazacağım. Hakan Bey ne yaptınız araçta kamera varmıymış aktif edebildiniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Oğuz bey daha fırsatım olmadı ama sanırım orada kamera yok.öyle görünüyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Üstün Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 haftasonu sipariş ettiğim elm327 kablosu geldi ve ben de yokuş kalkış desteğini ve kapıların kilitlenmesini aktifleştirdim. emeği geçenlere teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Altun Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 bu gün deneme imkanım oldu ancak porta bağlanılamıyor şeklinde hata verdi beceremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 bu gün deneme imkanım oldu ancak porta bağlanılamıyor şeklinde hata verdi beceremedim Windows 7 de sorunsuz kullanırken Windows 8 de bende çalıştıramadım.Çalıştıran biri yardımcı olursa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Windows 7 de sorunsuz kullanırken Windows 8 de bende çalıştıramadım.Çalıştıran biri yardımcı olursa sevinirim. Ben bastan beri 8.1 x64 kullanıyorum. Sorun ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Ben bastan beri 8.1 x64 kullanıyorum. Sorun ne? Driver için link yollarsan çok sevinirim. Couldn't init diye bir hata alıyorum programda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Driver için link yollarsan çok sevinirim. Couldn't init diye bir hata alıyorum programda. Her adaptor icin farklıdır driver, daha dogrusu bir kac çeşidi var içindeki cipe göre. Aygıt yoneticisinde sorun gorunuyormu? Speed( yada baud rate) otomatiktemi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Her adaptor icin farklıdır driver, daha dogrusu bir kac çeşidi var içindeki cipe göre. Aygıt yoneticisinde sorun gorunuyormu? Speed( yada baud rate) otomatiktemi? Hayır aygıt yöneticisi normal,speed otomatikte. Bir daha driverı kurmayı deneyim,yazarım tekrar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Hayır aygıt yöneticisi normal,speed otomatikte. Bir daha driverı kurmayı deneyim,yazarım tekrar. Aygıt yoneticisi normalse driverda sorun olmamalı. Doğru port secili demi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Aygıt yoneticisi normalse driverda sorun olmamalı. Doğru port secili demi? Evet o da doğru. Herşeyi baştan alıp tekrar deniycem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ermemiş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 nasıl yani şimdi benim araç 2012 style manuel vites hill holder yok elm327 ile hill holder eklenebiliyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 nasıl yani şimdi benim araç 2012 style manuel vites hill holder yok elm327 ile hill holder eklenebiliyor mu? Belirtildiği gibi ESP'li tüm Focus 3'lere eklenebiliyor. Bizim araç da 2012 style plus manuel dizel bir süredir kullanıyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ermemiş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 kendinizmi yaptınız modifiyeyi yoksa yapan bir yer varmı manisa izmir de varsa yapan yaptırabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 kendinizmi yaptınız modifiyeyi yoksa yapan bir yer varmı manisa izmir de varsa yapan yaptırabilirim İlk mesajda anlatıldığı gibi herkes yapabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap