Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Evet o da doğru. Herşeyi baştan alıp tekrar deniycem. yeni sürümü bugun ilk defa denedim, maximize speed seçeneği aktif olduğunda aynı hatayı aldım, onu kaldırıp deneyin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 yeni sürümü bugun ilk defa denedim, maximize speed seçeneği aktif olduğunda aynı hatayı aldım, onu kaldırıp deneyin. Bu kadar driver vs ile uğraşacağıma öncelikle şu tiki kaldırmayı deneseydim keşke Çalıştı teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet N. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Arkadaşlar bilgi olsun lastik basınç da çalışıyor. Sensörlü olan değil de wbl li olan seçenek seçildiğinde oluyor. Kışlık lastikleri değiştirirken lastikçi farklı farklı hava basmış kontrol edin diye mesaj çıktı tabi 5 km gittikten sonra. Emeği geçen herkese teşekkürler hill holder baya rahatlık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Altun Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 yeni sürümü bugun ilk defa denedim, maximize speed seçeneği aktif olduğunda aynı hatayı aldım, onu kaldırıp deneyin. ozan bey verdiğiniz indirme linkindeki bütün sürümleri indirip tüm şekillerde denedim, windows 7 de hiç port seçemiyordum yalnızca offline seçeneği vardı,windows 8 de port seçebildim ancak can't open port şeklinde error aldım.adaptorü araca yada bilgisayara bağladığımda ışıkları yanmaya başlıyor yinede adaptorde bir bozukluk olabilir mi ? yada araçta veya bilgisayarda mı bi sorun var anlamış değilim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 yeni sürümü bugun ilk defa denedim, maximize speed seçeneği aktif olduğunda aynı hatayı aldım, onu kaldırıp deneyin. ozan bey verdiğiniz indirme linkindeki bütün sürümleri indirip tüm şekillerde denedim, windows 7 de hiç port seçemiyordum yalnızca offline seçeneği vardı,windows 8 de port seçebildim ancak can't open port şeklinde error aldım.adaptorü araca yada bilgisayara bağladığımda ışıkları yanmaya başlıyor yinede adaptorde bir bozukluk olabilir mi ? yada araçta veya bilgisayarda mı bi sorun var anlamış değilim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Altun Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 büyük ihtimalle sürücülerde sıkıntı var.benim bilgisayar da otomatik güncellemeden bulamadı sürücüleri.kendim yükledim, öyle tanıdı aleti."odb2 driver" ya da "elm327 driver" diye google da aratıp sürücüleri yükleyince sıkıntı çözüldü.siz de deneyin. hatta şurda var ama denemek lazım: http://skpang.co.uk/elm327_USB.htm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Arkadaşlar bilgi olsun lastik basınç da çalışıyor. Sensörlü olan değil de wbl li olan seçenek seçildiğinde oluyor. Kışlık lastikleri değiştirirken lastikçi farklı farklı hava basmış kontrol edin diye mesaj çıktı tabi 5 km gittikten sonra. Emeği geçen herkese teşekkürler hill holder baya rahatlık TPMS with tyre pressure sensors 4WHL seçeneği ile mi çalıştı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 1- COM4 üm ELM olduğuna eminmisiniz? 2- Aygıt yöneticisinde sorunsuz görünüyor mu? TPMS with tyre pressure sensors 4WHL seçeneği ile mi çalıştı? hayır diğeri, onun çalışması mümkün değil zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet N. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 TPMS with tyre pressure sensors 4WHL seçeneği ile mi çalıştı? Ozan Beyin de dediği gibi "TPMS with WBL" seçildiğinde çalışıyor. Windows 8 de ben de bayağı sorun yaşamıştım aygıt yöneticisinden deriverı kaldırmıştım olmuştu diye hatırlıyorum. Öncelikle aygıt yöneticisinden deriverı kaldırın ve biraz bekleyip veya bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin. O da olmadı kablo takılıyken deriverları tekrar yükleyin . Yani her türlü versiyonu deneyin oluyor . Ben iki kere sorun yaşadım birinde windows 8 idi sonra windowsu 8.1 güncellemiştim orda da olmuştu ikisinde de her ihtimali deneyip çözmüştüm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Altun Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 1- COM4 üm ELM olduğuna eminmisiniz? 2- Aygıt yöneticisinde sorunsuz görünüyor mu? evet com4 ten eminim, aygıt yöneticisine dikkat etmemiştim hiç yarın onuda kontrol edeceğim olmazsa driverları tekrar yükleyip denerim gelişmeleri yazacağım teşekkürler Windows 8 de ben de bayağı sorun yaşamıştım aygıt yöneticisinden deriverı kaldırmıştım olmuştu diye hatırlıyorum. Öncelikle aygıt yöneticisinden deriverı kaldırın ve biraz bekleyip veya bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin. O da olmadı kablo takılıyken deriverları tekrar yükleyin . Yani her türlü versiyonu deneyin oluyor . Ben iki kere sorun yaşadım birinde windows 8 idi sonra windowsu 8.1 güncellemiştim orda da olmuştu ikisinde de her ihtimali deneyip çözmüştüm. teşekkürler önerilerinizi yarın deneyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Tunca Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 (düzenlendi) selamünaleyküm arkadaşlar uzun süreden beri formu takip ediyordum 2 gün önce aranıza katılıp üye oldum aracım 2012 focus trendx 125 ps benzinli arkadaşlar 1) Otomatik kilitleme 2) lastik basıncı 3) Hill Holder bu işlemleri SAKARYA da yapan arkadaşlar varmı bana yardımcı olurmusunuz.teşekkürler Nisan 13, 2014 Tuncay Tunca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ermemiş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Manisa veya izmir de yapan varmı arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Demirağ Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Ben bu hill holder olayını anlamadım. Ford ETIS dan şase numarasına göre bakınca araçta hill holder yok gözüküyor ama aktif edince var olduğumu anlaşılıyor ? Yoksa ETIS da var ama aktif değil biz sadece aktif mi ediyoruz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Ben bu hill holder olayını anlamadım. Ford ETIS dan şase numarasına göre bakınca araçta hill holder yok gözüküyor ama aktif edince var olduğumu anlaşılıyor ? Yoksa ETIS da var ama aktif değil biz sadece aktif mi ediyoruz ? Hill holder arabada var.sadece yazılımla aktif ediyoruz. Manisa veya izmir de yapan varmı arkadaşlar Ali bey ben manisaya geliyorum bazen. Şu sıralar ne zaman geleceğim belli değil ama gelince hala yapmamış olursanız size yardımcı olurum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap