Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 cd sürücülü dizüstü bilgisayar benimkinde cd sürücüsü yok Ozanın linkini verdiği program gelen CD deki programdır umarım Leptap var da niye benim arabada deniyoruz cddeki program kablonun driverıdır. Bir de ozanın verdiği foCCCus programı lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 @Ramazan V., senin arabada hill holder var mıydı Ramazancığım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 @Ramazan V., senin arabada hill holder var mıydı Ramazancığım Bende yok da sen de var sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Bende yok da sen de var sanki olmaz mı yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 cdde lazım olan driver var, nette bulunur adaptörün chipine göre. bide forscan lazım hata kodlarını silmek için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 cdde lazım olan driver var, nette bulunur adaptörün chipine göre. bide forscan lazım hata kodlarını silmek için. Hallettim başka bilgisayar buldum... Bi sorun çıkmadı... Bir şey yapmama gerek yok dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Hallettim başka bilgisayar buldum... Bi sorun çıkmadı... Bir şey yapmama gerek yok dimi? nasıl başka bişey? FoCCCus kabloyu görüyosa yani COM3 vs yazıyorsa bilgisayar kısmı tamam gerisi arabada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 nasıl başka bişey? FoCCCus kabloyu görüyosa yani COM3 vs yazıyorsa bilgisayar kısmı tamam gerisi arabada. Hani okuma yaparken yok motor arızası yok bilmem ne arızası yazıyor ya acaba onları arka planda silmek mi lazım diye düşündüm sen forscanla hata kodlarını silebilirsin deyince... Hill holder ve kapı kilidi yaptım... Göstergede hata göstermiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Hani okuma yaparken yok motor arızası yok bilmem ne arızası yazıyor ya acaba onları arka planda silmek mi lazım diye düşündüm sen forscanla hata kodlarını silebilirsin deyince... Hill holder ve kapı kilidi yaptım... Göstergede hata göstermiyor... Göstergede filan çıkmaz. Test modunda yada bilgisayara baglayinca çıkar. Durmasının pek zararı olmaz zaten sendeki kabloyla hepsini silemezsin. Durmasının tek sorunu ılerde gercek bi arıza kodu oluşursa karışır hangisi gercekten oldu hangisi bu işlemden oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Göstergede filan çıkmaz. Test modunda yada bilgisayara baglayinca çıkar. Durmasının pek zararı olmaz zaten sendeki kabloyla hepsini silemezsin. Durmasının tek sorunu ılerde gercek bi arıza kodu oluşursa karışır hangisi gercekten oldu hangisi bu işlemden oldu. Yarın forscanla da bakarım saol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Göstergede filan çıkmaz. Test modunda yada bilgisayara baglayinca çıkar. Durmasının pek zararı olmaz zaten sendeki kabloyla hepsini silemezsin. Durmasının tek sorunu ılerde gercek bi arıza kodu oluşursa karışır hangisi gercekten oldu hangisi bu işlemden oldu. Bendekileri sildik mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Bendekileri sildik mi Yok Serdar'ım silinmiyormuş :) bizde bunu senden gizliyorduk:) artık öğrenmiş oldun,hadi hayırlı olsun arıza kayıtların:):):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Yok Serdar'ım silinmiyormuş :) bizde bunu senden gizliyorduk:) artık öğrenmiş oldun,hadi hayırlı olsun arıza kayıtların:):):) Vay başımıza gelenler tilililili 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Bendekileri sildik mi Hayır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Hayır :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap