Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 :) Forscan yukleyip silebilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Forscan yukleyip silebilirsin. http://forscan.org/download.html burdan mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 http://forscan.org/download.html burdan mı http://forscan.org/download.html burdan mı evet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 hill holderı şuan açtım menüde gözüküyo ve açık halde ancak araba hala geri kaçıyo bi sıkıntı var sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Nasıl denediniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 hill holderı şuan açtım menüde gözüküyo ve açık halde ancak araba hala geri kaçıyo bi sıkıntı var sanki Hill holder vitese alınca devreye giriyor.araba boşta iken devreye girmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Nasıl denediniz? yokuşta vitese takıp denedim ancak galiba yokuş yeteri kadar dik değildi yoksa bi açıklama yapamadım duruma Hill holder vitese alınca devreye giriyor.araba boşta iken devreye girmiyor. araç viteste hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 O zaman yeterince dik değil dediğiniz gibi.bazen bende de olduğu oluyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 En ufak eğimde devrede benimki.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 En ufak eğimde devrede benimki.. İçinde ağırlık var diye kaymıyordur o :p :p 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Yanlış hatırlamıyorsam en az %3 eğimli olmalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 İçinde ağırlık var diye kaymıyordur o :p :p Abbbaaawwww ben olsam tamam da Bekir abininki olmazdı ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Abbbaaawwww ben olsam tamam da Bekir abininki olmazdı ya Senin eb'da 150'lik gibiymiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet N. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 hill holderı şuan açtım menüde gözüküyo ve açık halde ancak araba hala geri kaçıyo bi sıkıntı var sanki Frene basılmamışsa devreye girmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Frene basılmamışsa devreye girmiyor. frenede basmıştım. eğimde %3ten fazla olması lazım.. yarın bidaha deneyelim bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap