Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 galiba son kısmı okumadan yaptım haklısınız.. bidaha gidip deneyim Okumadan mı yaptınız anlamadım. ABS sekmesinden initialize ECU yapacaksınız. Şuan çalışmaması normal. Ayrıca abs esp vsde çalışmıyor şuan... hocam çok soru sormuş gibi olmayım ama abs sekmesini bulamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 galiba son kısmı okumadan yaptım haklısınız.. bidaha gidip deneyim hocam çok soru sormuş gibi olmayım ama abs sekmesini bulamadım eski sürümdür. üstte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 bu seferde cant initialize elm diyo bi yapamadım ya sinir oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 bu seferde cant initialize elm diyo bi yapamadım ya sinir oldum maximize speed seçeneğini kaldır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 maximize speed seçeneğini kaldır. son soru: cant open diagnostic session 3 with ecu erroru veriyo initialize ecu dediğimde.. son çare without launch assist diycem hill holdersız kullanıcaz artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 son soru: cant open diagnostic session 3 with ecu erroru veriyo initialize ecu dediğimde.. son çare without launch assist diycem hill holdersız kullanıcaz artık km ayarlamaya çalıştığımda benzer bir hata veriyordu ancak initialize ecu için ilk defa duydum. Kaç kere denedin? bir kaç kere daha dene, birde tools kısmında timeout var, kademeli olarak onu 100e kadar arttırıp dene. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 km ayarlamaya çalıştığımda benzer bir hata veriyordu ancak initialize ecu için ilk defa duydum. Kaç kere denedin? bir kaç kere daha dene, birde tools kısmında timeout var, kademeli olarak onu 100e kadar arttırıp dene. 6-7 kere denedim ya.. hatta launch assist açtım kapattım falan öylede denedim olmadı hiçbirinde.. yarın bide timeouta bakıyım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Aracınızda önde park sensörleri yoksa bu kablo ile hallolmaz ne yazıkki. Ben zaten şaka diye yazmıştım Serkan Bey tam okumamışsınız her halde, Ozan bey mümkün olabileceğini yazmış bir araştıracağım tabi o zaman Reset DTC Bunun nedeni kabloda normalde sadece HS-CAN olması, modifiye edip MS-CAN switchi eklerseniz hepsi silinir. Seninkini ben yaptım çünkü abi Ford(yada otosan yurtdışında var mı?) otomatik arabaya neden bu donanımı koymuyor bilmiyorum, ama normal şartlarda otomatikle bir alakası olmaması lazım. Gerekli tüm, modul, sensör ve tesisatı takarsanız, bu kablo ile aktivasyonu mümkün Ozan bey gerekli sensörleri mantığını çözdüm de modül olarak direksiyonun kendi kendine sensörler aracılığı ile çalışmasını sağlayan bir motor var sanırım bu iş yatar gibime geliyor ama yinede araştıracağım çünkü belki böyle bir motor şu an aracımda dahi olabilir , kendi kendine park eden bir araç bulup incelemek gerekiyor bence ve önerinizi merak ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Ozan bey gerekli sensörleri mantığını çözdüm de modül olarak direksiyonun kendi kendine sensörler aracılığı ile çalışmasını sağlayan bir motor var sanırım bu iş yatar gibime geliyor ama yinede araştıracağım çünkü belki böyle bir motor şu an aracımda dahi olabilir , kendi kendine park eden bir araç bulup incelemek gerekiyor bence ve önerinizi merak ediyorum Aracınız galiba powershift bu direksiyon bildiğim kadarıyla elektrik kontrol lü değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Ben zaten şaka diye yazmıştım Serkan Bey tam okumamışsınız her halde, Ozan bey mümkün olabileceğini yazmış bir araştıracağım tabi o zaman Ozan bey gerekli sensörleri mantığını çözdüm de modül olarak direksiyonun kendi kendine sensörler aracılığı ile çalışmasını sağlayan bir motor var sanırım bu iş yatar gibime geliyor ama yinede araştıracağım çünkü belki böyle bir motor şu an aracımda dahi olabilir , kendi kendine park eden bir araç bulup incelemek gerekiyor bence ve önerinizi merak ediyorum Nerde ne var açıkcası bilmiyorum, microcat Ford'un yedek parça programı oradan incelenebilir ama hataları oluyor. Önemli olan tesisat araçta yoksa, hem bulması zor olur hemde takması. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Hamdi Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 (düzenlendi) Hill holder'ı denedim süper çalışıyor Ozan arkadaşımıza yine teşekkür ediyorum emeğine sağlık. Adanadaki arkadaşlarada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... Mayıs 15, 2014 Osman Hamdi tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Hill holder'ı denedim süper çalışıyor Ozan arkadaşımıza yine teşekkür ediyorum emeğine sağlık. Adanadaki arkadaşlarada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... Kablo mevcutmu sizde? Bende yazilimda ecuya reset atildi ve. sonra azami tork isigi gitti. Sanirim tiki kaldirmislar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Ozan elm kablosuyla sync ye müdahale edilebilir mi. Denedinmi daha önce. Benim arabada klima ve radyoya kumanda edemiyorum mesela Ford kaldırmış. Daha önceki modellerde kumanda edilebiliyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Ozan elm kablosuyla sync ye müdahale edilebilir mi. Denedinmi daha önce. Benim arabada klima ve radyoya kumanda edemiyorum mesela Ford kaldırmış. Daha önceki modellerde kumanda edilebiliyormuş Şuan için öyle bir seçenek yok abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Şuan için öyle bir seçenek yok abi. Tüh yav sync var ama telefona yarıyo bir tek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap