Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Tüh yav sync var ama telefona yarıyo bir tek Marabalık söz konusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Yüksel Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 ms-can özellikli elm327 yi nasıl temin edebiliriz km girmek için. Bende standart elm327 var sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 ms-can özellikli elm327 yi nasıl temin edebiliriz km girmek için. Bende standart elm327 var sadece. kendiniz yapabilirsiniz. http://www.jamessimpson.co.uk/focccus-central-ecu-config-edit-elm327/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Yüksel Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Elektronik tadilat işlerde pek el becerim yok o yüzden sormuştum Ozan bey ama yinede cevabınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Arkadaşlar bilgi olsun lastik basınç da çalışıyor. Sensörlü olan değil de wbl li olan seçenek seçildiğinde oluyor. Kışlık lastikleri değiştirirken lastikçi farklı farklı hava basmış kontrol edin diye mesaj çıktı tabi 5 km gittikten sonra. Emeği geçen herkese teşekkürler hill holder baya rahatlık Biraz daha detay verebilirmisiniz kaç numara hangi seçenek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Biraz daha detay verebilirmisiniz kaç numara hangi seçenek sormak yerine okusanız keşke... hem ilk mesajda hem başlık içersinde yazıyor. bu işler pata küte girişilcek işler değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 sormak yerine okusanız keşke... hem ilk mesajda hem başlık içersinde yazıyor. bu işler pata küte girişilcek işler değil. Arkadaşlar siz hiç uyumuyormusunuz? Muhtemelen şu anda uyuyorsundur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Arkadaşlar siz hiç uyumuyormusunuz? Muhtemelen şu anda uyuyorsundur Günaydın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 sormak yerine okusanız keşke... hem ilk mesajda hem başlık içersinde yazıyor. bu işler pata küte girişilcek işler değil. Selam Ozan okudum da yusuf yusuf olayı var aslında bilgi teknolojileri alanında çalışıyorum. Programlamak yada güncellemek benim için çocuk oyuncağı da ama söz konusu arabam olunca hassas oluyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 @, program için verdiğin link ölü mü kardeşim ? açılmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 @, program için verdiğin link ölü mü kardeşim ? açılmıyor bende sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 bende sorun yok. bende niye açmıyor ki kaç mb program kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 bende niye açmıyor ki kaç mb program kardeşim 18 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 bende niye açmıyor ki kaç mb program kardeşim http://ford.xtlt.ru/FoCCCus/FoCCCus_0.8.2.zip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Herkese Günaydın hafta sonu benimde tft gösterge panelim geldi Ozan sağolsun yönlendirdi beni hillholder otomatik kilit ve lastik basınç özelliklerinde aktif ettim. Hillholder olayina bayıldım benim evin orada çok yokuş var 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap