Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 (düzenlendi) emeği geçenlere teşekkür, otomatik kapı kilidini aktive ettim. ışıklarda duran veletlerin kapıya yanaşması stres yaratmayacak artık. benim araç düz titanyum. iç aydınlatma(tutamak,ayak ve tepe) malum kırmızı led sanırım. bunların rengini mavi yapabilir mi bu yazılım? Haziran 12, 2014 Volkan Kaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 benim araç düz titanyum. iç aydınlatma(tutamak,ayak ve tepe) malum kırmızı led sanırım. bunların rengini mavi yapabilir mi bu yazılım? Maalesef, ürün farklı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Bu yazılımı Focus 3 style içinde geçerlimi acaba geçerli ise nerden nasıl temin edeceğiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Bu yazılımı Focus 3 style içinde geçerlimi acaba geçerli ise nerden nasıl temin edeceğiz İlk mesaj? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Merhaba arkadaşlar, Forumda yeniyim, tanışma bölümünde kendimi tanıttım. C-max arabam için ben de bu özellikleri (hill holder vb...) yapmak istiyorum. İst. Ataşehir de özel bir serviste resmi IDS cihazına bağlanarak yapmayı denedik ama başaramadık İstanbulda olup da bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa yardım kabul edilir Selamlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Merhaba arkadaşlar, Forumda yeniyim, tanışma bölümünde kendimi tanıttım. C-max arabam için ben de bu özellikleri (hill holder vb...) yapmak istiyorum. İst. Ataşehir de özel bir serviste resmi IDS cihazına bağlanarak yapmayı denedik ama başaramadık İstanbulda olup da bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa yardım kabul edilir Selamlar Olmaması doğal, ilk mesajda ki gibi ürün ve yazılım lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Haklısın Yakup. Belki İstanbul da bana yardım edecek birisi çıkar diye düşünüyorum... Ve evet sen de İstanbul adresli görünüyorsun Çünkü böyle teknik konularda biraz problemliyim sanırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Bende ürünler yok maalesef olsa yapardık başka yapanlar vardır burada size müsait olan dönebilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Aklıma gelmişken yazayım, geçen gün cmaxe otomatik kapı kilitlemeyi açtım. yani cmaxtede sorunsuz çalışıyor program. Bu arada gösterge değişince silinemeyen hata kodlarını silmeyide çözdüm ama söylemem 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Ben bayaadır uzak kalmşım ya. Ellerine emeğine sağlık Ozan Focus 2 de neler eklenebiliyor peki bu programla ? Esp yok benimkinde lastik basınç uyarısı ekleyemeyiz Onun harici ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Bu arada gösterge değişince silinemeyen hata kodlarını silmeyide çözdüm ama söylemem Ozan söylersen dua alırsın bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Ben bayaadır uzak kalmşım ya. Ellerine emeğine sağlık Ozan Focus 2 de neler eklenebiliyor peki bu programla ? Esp yok benimkinde lastik basınç uyarısı ekleyemeyiz Onun harici ? aklımda kalanlar; anlık yakıt otomatik kapı kilitleme tek basışta çift kilitleme 2.5ta ecomode radyo/cd bilgilerini göstergede de gösterme Ozan söylersen dua alırsın bekliyoruz Modifiyeli kablo lazım abi, read from BCM sonra write to IPC. o kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 (düzenlendi) Modifiyeli kablo lazım abi, read from BCM sonra write to IPC. o kadar IPC'nin programının yeni versiyonlarını nereden bulacağımızı da söylersen, tamamdır Haziran 25, 2014 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 IPC'nin programının yeni versiyonlarını nereden bulacağımızı da söylersen, tamamdır istersen yazayım ama tavsiye etmiyorum abi, ben yapamadım çünkü programı yapan kablo dandik olduğundan dedi ama bilemiyorum. 3 dosya var gösterge için biri konfigrasyon oldukça ufak hemen atıyor, biri yazılım yarım saat filan sürüyor atması 5-6 denemede ancak atabildim. Birde resim dedikleri var onu normalde atması 2 saat sürecek ama hiç atamadım en fazla %59da kaldım, en az 10 kere denedim. Bunlarda sorun çıkıncada gösterge çalışmıyor, yani yazılım dediğim tam olarak atılmadığında gösterge tamamen iptal oluyor ne alakaysa buna bağlı olarak park sensörleri otomatik park filanda çalışmıyor. resim dediğimi atamayınca sadece ekran çalışmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 istersen yazayım ama tavsiye etmiyorum abi, ben yapamadım çünkü programı yapan kablo dandik olduğundan dedi ama bilemiyorum. 3 dosya var gösterge için biri konfigrasyon oldukça ufak hemen atıyor, biri yazılım yarım saat filan sürüyor atması 5-6 denemede ancak atabildim. Birde resim dedikleri var onu normalde atması 2 saat sürecek ama hiç atamadım en fazla %59da kaldım, en az 10 kere denedim. Bunlarda sorun çıkıncada gösterge çalışmıyor, yani yazılım dediğim tam olarak atılmadığında gösterge tamamen iptal oluyor ne alakaysa buna bağlı olarak park sensörleri otomatik park filanda çalışmıyor. resim dediğimi atamayınca sadece ekran çalışmıyor. Epey de karışık görünüyor, şimdilik bu kısma bulaşmayalım o zaman. Kablolarında kendi içinde türleri var, belki doğru hızı vs yakalamak gerekiyordur. Bir ara olmadı serviste şansımı deneyeyim. Gerçi bir sorun yok, gösterge tıkır tıkır çalışıyor. Amaç biraz değişiklik olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap