Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Bu gün bu config listesine bakarken #23 Cruis Control kısmında adaptive cruise control seçeneğini gördüm. Acaba bizim 2012 style versiyonunda bu aktif hale getirilebilirmi ? yoksa ayrıca ek bir radar donanımına ihtiyacı bulunmaktamı ? Bilgisi olan yada deneyen oldumu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Bu gün bu config listesine bakarken #23 Cruis Control kısmında adaptive cruise control seçeneğini gördüm. Acaba bizim 2012 style versiyonunda bu aktif hale getirilebilirmi ? yoksa ayrıca ek bir radar donanımına ihtiyacı bulunmaktamı ? Bilgisi olan yada deneyen oldumu ? Evet bulunmakta. Çalışmaz parçasız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Evet bulunmakta. Çalışmaz parçasız. Yakup gerçekten anlamadım. Bizim araçlarda radar var mı yani çalışabilirmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 İhtiyaç bulunmakta mı sorusu için demiştim , yani sizde yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Epey de karışık görünüyor, şimdilik bu kısma bulaşmayalım o zaman. Kablolarında kendi içinde türleri var, belki doğru hızı vs yakalamak gerekiyordur. Bir ara olmadı serviste şansımı deneyeyim. Gerçi bir sorun yok, gösterge tıkır tıkır çalışıyor. Amaç biraz değişiklik olsun. Bendekinin cipi silicon labs, ftdi cipliler daha iyiymis. Enaz 500000 bitrate olcak dedi. Serviste yarım saat filan sürüyor Bu gün bu config listesine bakarken #23 Cruis Control kısmında adaptive cruise control seçeneğini gördüm. Acaba bizim 2012 style versiyonunda bu aktif hale getirilebilirmi ? yoksa ayrıca ek bir radar donanımına ihtiyacı bulunmaktamı ? Bilgisi olan yada deneyen oldumu ? Hem on tampondaki radar hemde on camdaki kamera lazim(soldaki) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Camda benim kamera falan yok tabiki sadece yağmur ve gece sensörü var o bölgeyide update edemiyeceğime göre yapacak bir şey yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Bendekinin cipi silicon labs, ftdi cipliler daha iyiymis. Enaz 500000 bitrate olcak dedi. Serviste yarım saat filan sürüyor 500K imiş, yaklaşık 100 lira http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-USB-Modified-ELM327-Elmconfig-Forscan-Ford-Focus-Mondeo-Kuga-S-Max-/221463042712?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item339039da98 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 500K imiş, yaklaşık 100 lira http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-USB-Modified-ELM327-Elmconfig-Forscan-Ford-Focus-Mondeo-Kuga-S-Max-/221463042712?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item339039da98 Biraz ayarla bendekide 500k calisiyor ama bunun cipide farklıdır muhtemelen. Rus forumundakiler kendi adaptorlerini yapmışlar, 2M de calisiyor ve sanırım MS HS geçişini otomatik yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 İyi akşamlar... Giray Aksen arkadaşım sağolsun bu akşam benim C-Max in yazılım işlerini halletti... Hill holder, kapı kilitleme ve lastik basınç olayı tamamdır... Tekrar teşekkürler Giray... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Tunca Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 (düzenlendi) herkese merhaba drl gündüz farı nasıl aktif ediliyor Haziran 26, 2014 Tuncay Tunca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih M. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 herkese merhaba drl gündüz farı nasıl aktif ediliyor #16 numarada "always headlights" seçeceksiniz. kontak açıldığı anda kısa farlar açılacak, kontak kapanınca sönecek. farlar kapalı konumda bile yanacak. farlarrı tamamen kapatmak mümkün olmuyor, ancak park konumuna getirince park ışıkları yanıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Bu arada #23 ile sakin oynamayın cruse control devre dışı kalıyor ben denedim patladı serviste güncelleme yapıldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Korkmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 aklımda kalanlar; anlık yakıt otomatik kapı kilitleme tek basışta çift kilitleme 2.5ta ecomode radyo/cd bilgilerini göstergede de gösterme Modifiyeli kablo lazım abi, read from BCM sonra write to IPC. o kadar Çok sağol abi sayende hem bütün özellikleri aktif ettim hemde artık silinmeyen IPC leride sildim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Tunca Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 (düzenlendi) Acaba aktif edile bilinecek başka bir şeyler daha var mı yada aktif edebilen var mı paylaşımda bulunurlarsa çok iyi olur. Haziran 28, 2014 Tuncay Tunca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Hem on tampondaki radar hemde on camdaki kamera lazim(soldaki) Bizim Style Pluslarda bu kameranın olduğu söyleniyor biz yapabilir miyiz bu güncellemeyi ozan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap